OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Super OSK! (1) Bardzo polecam ten ośrodek! Teoria z panem Januszem na mega poziomie, a jazdy... Dawid Polecam instruktora Rafała Grabowskiego! (1) Pan Rafał Grabowski to świetny instruktor! Dzięki niemu nauczyłem się nie... Igor Polecam jazdy z instruktorem Panem Łukaszem! (1) Bardzo polecam właśnie te szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Pana... Paulina
Gorąco polecam! (1) Szkoła godna polecenia. Teoria przebiegła szybko i została przekazana w... Anna Ordońska Szkoła godna polecenia! (2) P.Bogdan jest najlepszym instruktorem, jaki mógł mi się trafić, rzetelny,... Beata Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej szkoły. Od początku do końca wszystko... Marcin Polecam ! (1) Świetna szkoła jazdy z wykwalifikowanymi i bardzo symapatycznymi... Julia Polecam Osk Speed (1) Pan Łukasz to świetny instruktor. Wlasciwa osoba posiadajaca wiedze,... Wojtek Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, zdałam egzamin za pierwszym... Piotr Bardzo polecam! (1) Ośrodek pokazuje wysoki poziom profesjonalnego podejścia do kursantów. Jazdy... Kamil Najlepszy OSK!!! (1) Z calego serca polecam OSK speed. Pan Instruktor Roman jest bardzo... Mateusz Bardzo polecam ! (1) Pan Łukasz to świetny instruktor, wymagający, ale posiada dużą wiedzę i... Paweł Najlepszy OSK! (1) Teoria, na której już pierwszego dnia dostaniesz garść przydatnych na egzamin... Wero Super instruktor Rafał Grabowski! (1) Miałam ogromną przyjemność jeździć z panem Rafałem Grabowskim. To wspaniały... Grażyna Polecam jazdy z Rafałem Grabowskim! (1) Jeździłam z instruktorem Rafałem Grabowskim i uważam, że nie mogłam trafić... Marta Polecam wszystkim którym zależy aby umieć zachować się na drodze przewidywalnie iumieć jeżdzić prawidłowo pan janusz to (1) Poszłam tam z polecenia znajomej ito był świetny wybór poleciłam już... IWONA KAROLCZAK BARDZO POLECAM ! (1) Szkoła jazdy „speed” jest najlepszą szkółką w Gdańsku. Instruktorzy są... Melisa Najlepsza szkółka jazdy!!! (1) Polecam z całego serduszka! Super atmosfera na zajęciach teoretycznych, jak i... Martyna Hinz Opinia (1) Polecam szkółkę jazdy. Przyjemna atmosfera w trakcie wykładów. Mili... Bartosz Instruktor Rafał W.= Egzamin zdany za Pierwszym Razem!! (1) Serdeczenie Polecam tą szkołę ! Teoria przekazana przez Pana Janusza bardzo... Petro ...