OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej szkoły, szczególnie dziękuje Panu... Paweł Polecam (1) Bardzo dobra szkoła jestem zadowolony z wyboru,córka zdała egzamin za... Michał Zdecydowanie polecam! (1) Świetna szkółka jazdy z wykwalifikowanymi i bardzo symapatycznymi... Daria
Najlepszy instruktor P.Bogdan :) (1) Dzięki ogromnej cierpliwości P.Bogdana oraz jego zaangażowaniu, udało mi się... Wiktoria POLECAM (1) To szkoła jazdy dzięki której zdałam za pierwszym razem i bardzo ją polecam... Ola Nauczą jeździć każdego (1) Dzięki Panu Łukaszowi B. moja żona wróciła do grona czynnych kierowców po... Marek dzięki p.Marzeno! (1) Szczerze polecam!!! Po bardzo długiej przerwie trafiłam(z polecenia) do... Gosia K Polecam (1) Bardzo polecam jazdy z instruktorem Rafałem W.. Instruktor umie wszystko... Marta Polecam OSK Speed (1) Mam przyjemność uczęszczać na kurs prawa jazdy w według mnie najlepszym... M.P.Sz Polecam (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem. Zajęcia bardzo ciekawie prowadzone.... Magda POLECAM! (1) Bardzo miła atmosfera!! Zarówno na części teoretycznej jak i na jazdach.... M.Sz. Najlepszy OSK na pomorzu. (1) Zdałem za pierwszym podejsciem dzięki rewelecyjnemu nauczaniu teoretycznym... Piotr Profesjonalny osk w GDANSKU (1) Polecam osk speed szybko , prosto , przyjemnie i fachowo . Pozdrawiam pana... Robert Borzecki Polecam !! Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Bardzo polecam osk Speed !!! Część teoretyczna prowadzona przez Pana Janusza... Magdalena Polecam, polecam!! (1) Zdecydowanie polecam osk speed. Przesympatyczny Pan Janusz, który bardzo... Weronika T. POLECAM!!! (1) Bardzo polecam osk SPEED bardzo mila atmosfera teoria z Panem Januszem... Karol.M Polecam bardzo! (1) Bardzo polecam, dobre przygotowanie z teorii i z praktyki, wszystko zdane za... Oskar Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy OSK SPEED. Nauka jak i same jazdy na wysokim... Radosław Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia w OSK Speed. Szczególnie polecam jazdy... Maciej Bardzo polecam. (1) Polecam osk speed. Część teoretyczna z Panem Januszem rewelacja, a część... Piotr M