OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam! (1) Teoria przekazana w bardzo ciekawy sposób przez Pana Janusza.Jazdy z panią... Przemysław Pan Janusz i Pan Rafał (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Speed. Zajęcia z rewelacyjnym... Nikola Dubieńska Szkoła jazdy na "6" (1) Polecam wybór szkoły jazdy SPEED, wykłady z panem Januszem na wysokim... Agnieszka
Szkola godna polecenia (1) Polecam bardzo szkole osk speed. bardzo dobrZe przygotowuja do egzaminow,... Natalia Super!!!! (1) Jak najbardziej polecam i jeszcze raz polecam i mogę tak bez końca! Nauka... Ola Najlepsi :) (1) Jak najbardziej polecam szkołę jak i Pana instruktora Rafała Grabowskiego... Natalia Polecam dobra szkoła (1) Nauka w tej szkole to czysta przyjemność. Bardzo dobre przygotowanie do... Dawid Instruktor (1) Instruktor Bogdan najlepszy Karolina L Polecam OSK SPEED :) (1) Świetnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne przez niezwykle pozytywnego pana... K. Polecam (1) Z czystym sumieniem Polecam miałem przyjemność jeździć z instruktorem Panem... Łukasz Nie mogłam lepiej trafić :) (1) Nie mogłam lepiej trafić pełny profesjonalizm rzetelność, cierpliwość i... Magda Polecam (1) Świetna atmosfera i profesjonalne podejscie do tematu. Pana Łukasza z całą... Mac Polecam (1) Świetni prowadzący, Duża flota, przez co nie ma problemu z terminami.... Łukasz Super! (1) Wybrałam Speeda bo miał dużo dobrych opinii i mieszkam blisko ośrodka.... Paulina Najlepsza Szkoła ! Najlepszy instruktor Rafał W. (1) Zajęcia z teorii to czysta przyjemność. Pan Janusz teorie prowadzi... Alinka Polecam Panią Bożenkę (1) Najlepsza szkoła teoria super prowadzona Jazdy z P.Bożeną to czysta... kobieta Polecam!!! (1) Trafiłam do speeda z polecenia koleżanki i nie żałuję wyboru. Wykłady super,... Malwina B. Polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam, świetne przygotowanie do egzaminu! Zajęcia teoretyczne... Agnieszka Najlepsza szkoła w Gdańsku!!! (1) Jeżeli wciąż zastanawiasz się gdzie szybko, rzetelnie a jednocześnie... Maciek Podziękowania dla Pana RAFAŁA G. (1) OSK SPEED wybrałam bo polecili mi znajomi wykłady prowadzone w sposób bardzo... Małgosia