OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Podziękowania dla Pana RAFAŁA G. (1) OSK SPEED wybrałam bo polecili mi znajomi wykłady prowadzone w sposób bardzo... Małgosia Super Szkoła !!!!!!!!! (1) Jeździłam z instruktorem Panem Rafałem Grabowskim: REWELACJA. Szczerze... Kamila Jazdy z Panem Rafałem Wawer 😊 (1) Jeżeli chcesz, żeby nauka prawa jazdy była ciekawa, a kurs był przyjemnością... Ola
Lepszej szkoły nie znajdziecie!!! (1) Najlepsza szkoła. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, a dodam, że... Agnieszka Gręda Lepszej szkoły nie znajdziecie !!! (1) Najlepsza szkoła! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem, a dodam, że... Agnieszka Gręda OSK SPEED -opinia (1) OSK SPEED- szkoła jazdy godna polecenia!!! Kurs przeprowadzany jest... DL Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim ta szkołę ,prowadzacy wymagajacy ale efekty sa puzniej na... Sławek Polecam!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, zdałam egzamin za pierwszym... Wiktoria Dobra szkoła - uczy :) (1) Jestem zadowolona z realizowanego kursu na prawo jazdy. Instruktor Rafał jest... Magda Świetna atmosfera (1) Polecam każdemu, naprawdę można się nauczyć wszystkiego od podstaw. Maciej Taka powinna być szkoła jazdy! (1) Nie ma co dużo mówić, świetna szkoła, która w bardzo rzetelny i jednocześnie... Kolejna fanka p.Rafała Świetna szkoła, polecam Pana Rafała! (1) Bardzo polecam OSK SPEED. Bardzo fajna teoria, ani przez chwilę się nie... Natalia świetna szkoła, polecam wszystkim (1) Polecam OSK SPEED, bardzo dobre, profesjonalne przygotowanie. W kwestii... Maja Pan Rafał-najlepszy instrunktor w Gdańsku! zdane za pierwszym :) (1) nie mogłabym być bardziej zadowolona! Teoria i jazdy przeprowadzone w... Julia Polecam !👍 (1) Witam. Bardzo Polecam firmę Speed a szczególnie P.Jacka, który świetnie Mnie... Joanna OSK SPEED - RAFAŁ (1) Udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem!!!!! Kurs przeprowadzony... Fanka P. Rafała Bardzo polecam! (1) Chciałbym polecić i podziękować szkole jazdy OSK Speed za profesjonalne... Krystian Super!! (1) Bardzo polecam ten osk, teoria bardzo przyjemnie minęła, a z jazd aż się nie... ... gorąco polecam (1) Wczoraj zdałem egzamin bezbłędnie. Na jazdach miałem panią Bożenę, którą... D Polecam zajęcia z Panem Romanem (1) Swietna szkoła,przyjemna atmosfera ale przede wszystkim bardzo dobrze... Oskar