OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam (1) Polecam jak najbardziej osk speed. Kurs weekendowy, ekspresowo i w świetnej... Paweł Szybko, sprawnie i skutecznie!!! (1) Szkoła super, rzetelna i bardzo profesjonalna. Instruktor Pani Marzena ma... Paulina Karolina - opinia (1) Witam bardzo mocno polecam Osk Speed . Ludzie tam pracujacy chca przekazac... Karolina
serdecznie polecam, świetna szkoła! (1) profesjonalne przygotowanie do egzaminu, wyczerpujące odpowiedzi na zadawane... najlepsza szkoła Jak najbardziej polecam! (1) Zajęcia teoretyczne nigdy nie były nudne. Pan Janusz sypał żarcikami dzięki... Marta Nie ma lepszej szkoły! (1) Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem - i teoria i praktyka! Polecam OSK... Ola Satysfakcja gwarantowana!!! z (1) Uważam, że OSK SPEED jest najlepszą szkołą w Trójmieście(mam porównanie bo 5... KAROLINA D. Polecam bardzo (1) Bardzo polecam Speed, kurs zrozumiały i stosunkowo szybki. W szczególności... Szymon Egzamin za pierwszym razem w 30 minut! (1) Polecam tą szkołę, a szczególnie instruktora Adama. Od samego początku... Dymitr Michajłowski Polecam każdemu kto chce sie nauczyć dobrze jeździć (1) Zajęcia teoretyczne nigdy nie były nudne, a wiedza została dobrze nam... Krzysztof bardzo polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu nauki jazdy w tym osrodku szkoleniowym... szymon Vanessa - opinia (1) Świetna szkola, instruktorzy na 6 oraz cena bardzo przystepna :) polecam!! Vanessa :) (1) Pan Jacek - bez wątpienia wyróżnia się na tle innych mentorów jak i w ogóle... Natasza H. OSK SPEED ! Profesjonalizm na najwyższym poziomie ! (1) Z całego serca polecam Szkołę Jazdy OSK SPEED. Przede wszystkim... Dominika :) Bardzo polecam! (1) Polecam serdecznie, egzamin zdany za pierwszym razem. Pan Rafał świetny... Zuza Polecam !!! (1) Polecam w 100% teoria i praktyka zdana za pierwszym razem.Teoria z Panem... Asia Było warto. (1) Właśnie zdałem egzamin praktyczny w pordzie za pierwszym razem. Bardzo gorąco... O. Polecam ! (1) Właśnie jestem po zdanym egzaminie w PORDzie i chciałbym z czystym sumieniem... Dareczek Polecam jazdy z Panią Bożenką!Instruktor na 6! (1) Serdecznie polecam naukę jazdy u PANI BOŻENKI! Świetny, cierpliwy instruktor,... Agnieszka Polecam OSK Speed ! (1) Chciałbym polecić bardzo OSK. Wszystko dobrze wytłumaczone , bez nerwów ,... Krystian