OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

POLECAM (1) jestem bardzo zadowolony ze speed'a POLECAM Andi OK (1) Wszystko jest ok.Egzamin zaliczony za pierwszym razem.Wielki podziw dla pana... L. Azjatka - opinia (1) po prostu super szkoła :) Azjatka
Polecam gorąco ośrodek speed (1) Panie Janku zdałam za pierwszym razem wielkie dzięki !!! Monika ZDECYDOWANIE POLECAM :))) (1) Świetna szkoła. Zajęcia teoretyczne - konkretne, rzeczowe i w ciekawy sposób... mirka Nie za pierwszym ale egz. zdany i to jest najważniejsze.... (1) a szkółkę szczerze polecam :) Kasia Jakub - opinia (1) Świetna szkoła, bezstresowe nauczanie, Polecam wszystkim tą szkołę. Jazdy... Jakub SPIDEM :D POLECAM ! ! ! (1) Wszystkim chcącym nauczyć się dobrze jeździć : Teoria - Wysoki poziom... Arek super ekstra (1) Panie Janku wielkie dzięki.Zdałam za pierwszym razem D. Super! (1) zgadzam się ze wszystkimi a nawet bardziej! Monika PoLeCaM (1) Polecam wszystkim OSK SPEED!!! Artur Janik jest fachowcem w swojej... Łukasz Jak najbardziej - tak!!! (1) Długo zastanawiałem się jaką szkołę wybrać. Teraz już wiem, że dokonałem... Andrzej OSK Speed (1) Bardzo dobra szkola, polecam wszystkim. Mila atmosfera, szybki i wysoki... Patryk Piotrowski Karol - opinia (1) szkoła jak najbardziej na duzy plus po pierwsze rewelacyjnie prowadzone... Karol Gorąco Polecam (1) Wszystkim Polecam tą szkołe w szczególności Instruktora Artura, egzamin... Anita WITAM!!!! (1) OSK SPEED to najlepsza szkola jazdy w Trojmiescie goraco wszystkim polecam i... Justyna Polecam (1) Bardzo przyjazna szkoła. Wszystko w najlepszym porządku. Jak najbardziej... Mateusz Czapla Wielki pozytyw dla Pana Artura! Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę SPEED!Pan Artur jest bardzo cierpliwym, kompetentnym... Jami Serdecznie Polecam!!! (1) Z wielką ochotą chciałabym polecić Wszystkim ten Ośrodek Nauki Jazdy. Zajęcia... Dorota POLECAM!!! (1) Miła atmosfera, ośrodek b. przyjazny uczącym się jeździć :) Teoria z "p."... Kasia