OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Zachęcam i polecam. (1) Serdecznie zapraszam wszystkich do tego ośrodka. Przy obu częściach nauki... Łukaasz NAJLEPRZY INSTRUKTOR (2) Zdałem za pierwszym razem :) Bez stresowo i bardzo profesjonalnie, to jest to... Łukasz.G Zdałam za PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Część teoretyczna jak i praktyczna z Panem Januszem na bardzo wysokim... Ania
Serdecznie Zapraszam (1) Polecam wszystkim ten ośrodek. Zarówno nauka teorii jak i jazda praktyczna... Sebastian POLECAM WSZYSTKIM ;-] (1) Zajęcie teoretyczne jak i jazdy są prowadzone ciekawie i profesjonalnie.... Martyna Paula - opinia (1) Zarowno przygotowanie teoretyczne, jak i praktyczne na bardzo wysokim... Paula Gorąco polecam (1) Profesjonalnie rzeczowe prowadzenie zajęć z teorii i w praktyce. Pan Janusz... Ewa Bardzo przyjemnie ;DD a co za tym idzie profesjonalnie !:D (1) zajecia prowadzone w niezlej atmosferze ;D Pan Janusz swietnie wytlumaczyl... ~Adam ;) Polecam!!!! (1) Zajęcia z teorii i praktyki są prowadzone w pełni profesjonalnie . Instruktor... Sylwek PEŁEN PROFESJONALIZM- NAJLEPSZY INSTRUKTOR!!! (1) Profesjonalnie prowadzone zajęcia z teorii i w praktyce. Pan Janusz Opiela... Asia Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim. Super szkoła i świetni instruktorzy. Pan Marcin... kierowca POLECAM PANA MARCINA !!! (1) Kurs swój odbyłam w innym ośrodku. Niestety po drugim "oblanym" egzaminie... KASIA NAPRAWDE POLECAM !!!!!!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla super instruktora Janusza, dzięki któremu zdałam... Monika Adam - opinia (1) Profesjonalnie prowadzone zajęcia z teorii i w praktyce . Instruktor na... Adam SZKOŁA SPEED TO BARDZO DOBRY WYBÓR (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z NAUKI W TEJ SZKOLE.POLECAM JA KAZDEMU.JAZDA W... Kamila P. SUPER SZKOŁA,PRZEMIŁY INSTRUKTOR;) (2) jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole! wykłady prowadzone ciekawie;)... Kasia Żyżun Jak robic prawo jazdy to tylko w SPEED :) (2) Do SPEED trafiłam dzięki internetowi Wybrałam tą szkołę ze względu na jej... Sylwia Sz. SZKOŁA SPEEDAUTO TO NAJLEPSZY WYBÓR!!!!!!!!!! (1) Szkoła stosunkowo od niedługiego czasu na rynku, wkrótce bedzie triumfować i... Sandra Panie Januszu Opiela - Zdałam za pierwszym razem :) !!!!!! (1) Szczęście sięga zenitu, czuję się wspaniale, teraz tylko zakup auta:). Dla... Karina 100 RAZY NA TAK !! :D (1) Jeżeli ktoś ma wątpliwości,co do wyboru OSK z czystym sumieniem SERDECZNIE... Żaneta