O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Genialny p. Mariusz (1) Pan Mariusz jest najlepszym nauczycielem, kierowcą i super człowiekiem!... Justyna Idealni (1) Po wielu nieudanych egzaminach, dostałam od znajomej namiary na tę szkółkę.... Justa OSK Obelix - najlepszy! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem- to się nadal zdarza;) Wszystko to dzięki... Teresa
Polecam (1) Do Obelixa trafiłam aby się "douczyć", miałam spore braki i jeden niezdany... Ala Polecam ! (1) Teoretyczny zdalam praktyczny rowniez. Dziekuje Krzysiu za wszystko a... Dorota Tak to miało wyglądać! (1) Zacznę od rzeczy najistotniejszej - zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny... Filifionka Polecam! (1) Zadałam za pierwszym razem zarówno teorię jak i praktykę. Szczególnie polecam... Aneta SERDZECZNIE POLECAM (1) Polecam O.S.K. OBELIX zdane dwa egzaminy za pierwszym razem.Serdecznie... Ania Polecam!!! :) (1) Po kilku nieudanych egzaminach zdecydowałam się na dodatkowe jazdy w Obelixie... Magda jak najbardziej polecam tą szkołę :D (1) wybrałam tą szkołę z polecenia kolegi mojej koleżanki >.< myślałam że pójdę... Klaudia J. Najlepszy OSK!!! (1) Baaaardzo polecam OSK OBELIX! Wspaniali, wyrozumiali i cierpliwi... Paulina Gorąco Polecam :-) (1) Serdeczne podziękowania dla instruktorów,z którymi miałam wielką przyjemność... Elżbieta Kajfasz-Świeczkowska Najlepsi z najlepszych! (1) Jeśli chcecie naprawdę dobrze nauczyć się jeździć i oczywiście zdać egzamin... Iza Polecam!! (1) Jazdy dodatkowe z Panem Mariuszem bardzo mi pomogly przed egzaminem - zdane... Anita Świetny ośrodek!!! (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tym ośrodkiem i wspaniałymi jego... Adam L. Polecam! (1) Świetna atmosfera w trakcie jazd, wielu instruktorów, którzy potrafią pokazać... Kamil profesjonalnie i przyjemnie (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę każdemu. Skorzystałem z 15h... Michał Najlepsza szkoła jazdy OSK Obelix! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! (1) Jestem MEGA zadowolona z OSK Obelix! Wczoraj egzamin praktyczny zdany... Marta S. Zdecydowanie polecam :) (1) Wszystkim przyszłym kierowcom polecam właśnie tę szkołę jazdy! Super... Weronika W 100% POLECAM !!!!!! (1) Wszystkim niezdecydowanym zachęcam do skorzystania z tej szkoły, ponieważ nie... Justyna