O.S.K. OBELIX

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Rajska 6

Zdecydowanie Najlepszy Wybór !!! (1) Na początek chciałbym napisać, że jeżeli ktoś nie wie jaką szkołę jazdy... Bartosz R. Zdecydowanie polem !!! (1) Zdecydowanie polecam OSK OBELIX. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Nie... Agnieszka Zdecydowane TAK. (1) Zdecydowanie polecam szkołę jazdy! Pan Mariusz Ostrowski - złoty człowiek. Ma... Wiktoria
Najlepsza szkoła prawa jazdy! (1) Przede wszystkim chciałam podziękować wszystkim instruktorom, zwłaszcza panu... Patrycja :) Polecam OSK OBELIX! (1) Polecam wszystkim tę szkołę jazdy. Po sporej ilości nieudanych podejść i... Krzysztof Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Zdałem za pierwszym razem! Bardzo cierpliwi... Mateusz Podziękowania ;) (1) Dziękuję instruktorom z Obelixa. 13,05,2015 zdałam państwowy egzamin na prawo... Gosia OBELIX najlepszą szkołą prawa jazdy w Gdańsku ! (1) Bardzo profesjonalna kadra, wymagający instruktorzy ale jednocześnie... Hania SUPER OSK (1) Szczerze polecam!!! Teora jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Panowie... Karolina Bardzo dobra szkoła (1) Polecam wszystkim . Po 7 razach , po ktorych nie zdalem na prawo ( uczylem... Michał Maternowski POLECAM (1) Witam, po pierwsze chciałam podziękować p.Mariuszowi i p.Maćkowi za solidne a... MAJA Izabela - opinia (1) Chciałabym polecić szkołę jazdy Obelix, a w szczególności instruktora pana... Izabela Świetna szkoła! (1) Szczerze polecam wszystkim, którzy chcą naprawdę nauczyć się jeździć a nie... Ola najlepsza szkoła! (1) Teoria za pierwszym a praktyka za drugim (tylko i wyłącznie z mojej głupoty... feministka :D Justyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru ośrodka, przed przyjściem na kurs nie... Justyna DOROTA - opinia (1) Witam polecam w 100% OSK OBELIX ,zdałam za 1 razem ,a idąc do tej szkoły... DOROTA zdane za pierwszym razem (1) Egzamin zarowno praktyczny, jak i teoretyczny zdalam za pierwszym razem.... M. Artur - opinia (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem. Polecam wszystkim. Jeździć uczyli mnie... Artur Polecam OSK Obelix! (1) Szczerze polecam OSK Obelix, egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za... KasiaP zadowolony kursant polecam (1) Polecam O,S,K OBELIX nauke jazdy ,jest tam bardzo mila atmosfera ,wspaniali... pawel s