Obróbka metali

Poszukuje sprawdzonej firmy zajmujacej sie obrobka metali. Pilna sprawa
Czytalem o Kazimieruku czy ktos poleca??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze szybko i dokładnie wykonują zlecenia. To specjaliści od obróbki metalu.

Tez tak uważam. Rok temu im zlecałem zrobienie części i wszystko śmiga jak ta lala.

Nasza firma współpracuje z kolei z https://gieciewalcowanie.pl/ i jesteśmy bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem mogę polecić ich każdemu. Obróbce poddają nawet takie blachy, które u innych budziły strach przed obróbką :)

Tak. Współpracowałem z Zakładami Mechanicznymi Kazimieruk już 3 raz i na pewno jeszcze skorzystam. Szybko realizaują zlecenia ale tez bardzo rzetelnie. :)

sluchaj, odkad mam swoja hale produkcyjna to regularnie u nich zamawiam czesci roznego rodzaju i nigdy jeszcze nic nie reklamowalem. Działają jak ta lala

Kazimieruk parę zleceń moich ogarnął i nie było problemów czy z terminami czy jakością. Jak do tej pory 5/5

Kazimieruk to bardzo godna firma polecam wam serdecznie

mam dobre i dlugie doświadczenie z Kazimierukiem. nigdy mnie nie zawiedli, działają sprawnie i szybko, myślę że bez wahania mozna im zaufac :)

IP 79.191* przypadek? Nie sądzę.
Jakim to trzeba byc życiowym zerem żeby reklamowac sie na publicznym forum i to w taki tani sposób?
Jeśli ktoś ma IQ wyższe od przeciętnej ameby od razu zauważy Janusza biznesu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Kazimieruku jak najbardziej w porzadku. Myśle że warto zlecić im obróbkę metali.

Czesto korzystam z uslug Kazimieruka i mnie nie zawiedli.

Polecę Kazimieruka ! Oni są specami w tej sprawie :)

Współpracuję z Kazimierukiem ładnych parę lat i nie ma żadnych problemów. Śmiało im zlecaj.

Też podjąłem współpracę z Kazimierukiem jakieś 2 lata temu i jak do tej pory nie ma problemów. Wyrabiają się ze wszystkim - czy większe, czy mniejsze zlecenia.

W moim przypadku skorzystałem z oferty hurtowni metali nieżelaznych Impressmetal, którą polecił mi mój dobry znajomy i jestem bardzo zadowolony z wykonanej przez nich pracy. Wykonali dla mnie frezowanie cnc wrocław w naprawdę atrakcyjnej cenie.

Inne tematy z forum

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (57 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

Wyposażenie łazienki (55 odpowiedzi)

byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego wyposażenia łazienki, od wc po...