Niestety, zmarnowane pieniądze (2) Wybierając tą szkołę sugerowałem się również opiniami, które znaleźć można... Zawiedziony Kurs stylizacji paznokcia (1) Kurs godne polecenia dla wszystkich ktorzy pragna rozpoczac prace w zawodzie... Ewelina Moje odczucia na temat Metody Suzuki (1) Metoda nauczania gry na skrzypcach i rytmiki na b. wysokim poziomie, godna... Tomek-jeden z rodziców
FATALANA FIRMA (1) Fatalna obsluga klijeta,wogole odradzam wszelkie zakupy w tej firmie. art Monika SOCHACKA - opinia (1) Polecam, Pani bardzo sympatyczna z super podejsciem do mojego Yorkusia... Monika SOCHACKA alon fryzjerski - Jean Luis..... DNO!!!! (1) juz 2 miesiąc "opłakuje" fryzurę, którą zrobiono mi w tym salonie. Totalne... bg Pobyt w spa (1) Juz dawno nie czulam sie tak zrelaksowana.Bardzo milo wspominam pobyt u... Kinga pusty sklep (1) Od prawie dwoch tygodni chce kupic rower ktory wlasciciele tego sklepu... klient gdzie strona internetowa?? (2) kazda dobra szkola posiada wlasna strone internetowa a dlaczaego tu brak?? samanta aktualna kursantka (2) Chodzę obecnie na kurs tańca towarzyskiego do Pana Marka. Jeśli ktoś uważa,... Agnieszka kaj - opinia (1) generalnie najlepsze lata swojego życia przeżyłem w tym gimnazjum . Kadra... kaj Yellow - opinia (1) Jak zawsze rewelacja. Fachowo, rzetelnie w doskonałej atmosferze. Serwisuję... Yellow jaca - opinia (1) bardzo polecam, na prawde P. Marian wie jak uczyc, wasnie wrocilem z... jaca Bardzo dobry punkt - POLECAM (1) Fachowa i uczciwa obsługa. Jestem stałym klientem - polecam Kazik szybko i niedrogo (1) jestem zadowolona z usług, zostały wykonane szybko,niedrogo . małgorzata ARTUSEK???? = REWELKAAAA!! :) (1) Aż niewiem co napisać bo wszystko jest poniżej ale... w skrócie to pełen... Jowitka VLO Gdańsk (1) Wreszcie szkoła, z której jestem dumny :) To mój pierwszy rok w piątce. W... Azrael Heh, szkoła... (1) Ukończyłem szkołę w 2006 roku. Jeśli o poziom nauczania chodzi - jeśli ktoś... Azrael TRAGEDIA (1) TOTALNE NIEPOROZUMIENIE JEŻELI CHODZI O LABORATORIUM. PANI W REJESTRACJI 15... FIONA polecam (1) ja polecam tego lekarza, potrafi wytłumaczyc a przede wszystkim pomóc i... i.m