Julka h - ocena (2) Najgorsza szkoła do której chodziłam dobrze że już ją ukończyłam najbardziej... Julka h Angelika Ł. - ocena (1) Wizyta u dermatologa przebiegła naprawdę świetnie. Pani doktor okazała się... Angelika Ł. KAROL - ocena (1) Bardzo dobry tor KAROL
Andrzej - ocena (1) I Liga!!!! Czarodziej,usługa wykonana perfekcyjnie.Nawet nie zdawałem sobie... Andrzej Arek - ocena (3) Niestety z polecenia (!) trafiłem na tę firmę. Pomimo opracowanego projektu... Arek Andrzej - ocena (1) Nie jestem mieszkańcem Gdańska, choć bywam tu regularnie. I za każdym razem... Andrzej Krystyna - ocena (1) Naprawa pralki. Szybko i skutecznie. Polecam. Krystyna Jozef - ocena (1) Szybką usluga komputerowa Usunięcie awarii. Jozef Dominika - ocena (1) Siłownia jest bardzo fajna. Wiadomo, trzeba się nauczyć korzystać z tych... Dominika Ania - ocena (1) Pani Marta to wspaniała psycholożka. Jest pełna empatii dla drugiej osoby,... Ania Katarzyna - ocena (1) Zdecydowanie polecam tę firmę, bo to prawdziwi profesjonaliści! Katarzyna Agata - ocena (2) Super obsługa! Punktualność, świetny kontakt, terminowy i szybki montaż... Agata Hanna - ocena (1) Polecam to miejsce! Hanna Monika G-foto - ocena (1) Z wielką przyjemnością polecam firmę toprol. zrealizowałam tutaj już kolejne... Monika G-foto Kamil - ocena (1) Serdecznie polecam . Pan Adam jest świetnym doradcą, w pełni wyjaśnia każdy... Kamil Sopot - ocena (1) Wchodzą do bloków i wysadzają ulotki w drzwi. To nie są lata 00, wypad z tym. Sopot Konserwator - ocena (1) Kategorycznie nie zgadzam się z anonimową opinią na temat wykonanej usługi,... Konserwator Asia - ocena (1) wyjątkowa atmosfera, obsługa bardzo kontaktowa i rozmowna. Jedzenie... Asia PJ - ocena (1) Top, najlepsze jedzenie i piwo w 3city PJ Robert - ocena (1) Polecam. Ogromny salon . Bardzo duży wybór plytek oraz asortymentu... Robert