KINGA - ocena (1) Szczerze polecam usługi tej agencji. Konkretni ludzie. KINGA Małgosia - ocena (1) Wystawiam restauracji najwyższą ocenę za życzliwość i zrozumienie okazane... Małgosia Maciek - ocena (1) Pyszne zupki, zawsze niwe pomysly, polecam Maciek
Tomasz - ocena (1) Eskale. To wyjątkowe miejsce. Jeśli masz dużo sił, nerwy na wodzy, nie boisz... Tomasz Tylko Kasa - ocena (1) Najgorsze miejsce w jakim było moje dziecko Niedofinansowane, pani dyrektor... Tylko Kasa Irena - ocena (1) Fachowo rzetelnie i na czas. Polecam na 100% Irena Tomasz Nakielski - ocena (1) Pan Kacper Sasiak z Dom & House to specjalista najwyższej klasy - i nie jest... Tomasz Nakielski Jan - ocena (1) Teoria na kursie weekendowym bardzo szybka i ciekawa prowadzący przekazuje... Jan EKN - ocena (2) Nasz przedszkolak uczęszcza do Wesołej Wyspy juz od ponad roku i czuje się... EKN Krystyna Wieczorek - ocena (1) Taki bukiet urodzinowy dostałam od moich kochanych i wspaniałych córek.... Krystyna Wieczorek Wiesław - ocena (1) Tragedia. Już po raz kolejny paczka wracam do nadawcy,a wpisy to nie zastano... Wiesław Radek B. - ocena (1) Jest od lat najlepsza !!! Radek B. Radek B. - ocena (1) Jest od lat najlepsza !!! Radek B. Vates - ocena (1) Prawdziwe pieczywo Vates Mariusz - ocena (1) Przeczytałem opinie i odpowiedź właściciela i z takim pozytywnym nastawieniem... Mariusz Bogusław - ocena (1) Bułki i chleb jak z dzieciństwa! Pani Wandzia uwija się w piekarni jak... Bogusław Beata - ocena (1) Pan Mecenas ma olbrzymią wiedzę i empatię do klienta, pomógł naszej rodzinie... Beata IKB - ocena (1) Jestem pod wrażeniem sprawności i profesjonalizmu podczas instalacji systemu.... IKB Miłosz - ocena (1) Pisząc opinię, mam na myśli wszystkie lata spędzone w Maybe od roku 1999.... Miłosz Tomek - ocena (1) Szybka i profesjonalna usluga . Polecam Tomek