Dejwi - ocena (2) Profesjonalna usługa, duża dbałość o zabezpieczenie mebli polecam :D Dejwi Marek - ocena (1) Nie sądziłem, że przeprowadzka może być tak pozytywna. A jednak! Moja stara... Marek Lidka - ocena (1) Wszystko zrobione na najwyższym profesjonalizmie. Super panowie! Lidka
Ania - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna w gdańsku. Polecam Ania Ewa Kulczyk - SP nr 48 w Gdańsku - ocena (1) Jednodniowa wycieczka do Żuławki bardzo udana. Solidny autokar, zawodowy... Ewa Kulczyk - SP nr 48 w Gdańsku Marek - ocena (1) Szybko usunięta awaria, sprawnie i fachowo Marek Maverick - ocena (1) Osiedle Oxygen Park wspaniałe się prezentuje, duże okna sprawiają że... Maverick Iwona - ocena (1) Czekałam na zamówienie trzy godziny,chociaż wstępnie czas dostawy 60... Iwona Klient - ocena (1) Co sie z tym miejscem, obsluga nie zainteresowana praca, w lokalu syf, rolo... Klient Mama - ocena (1) Profesjonalnie wykonana usługa przekłucia uszu (pistoletem), w bardzo miłej... Mama A. - ocena (1) Pani doktor to świetna specjalistka z niezwykłą intuicją. Prowadziła moją... A. Rolls - ocena (1) Warto jechać nawet z daleka! Rolls Maja - ocena (1) Polecam gorąco:) W Lamerie zadowolenie i satysfakcja gwarantowane, są... Maja Katie - ocena (1) Lamerie to nr 1 w 3city:) Pod każdym możliwym względem, jakość produktów,... Katie Paweł Soboczyński - ocena (1) Pierwszy raz zostałem zmuszony, aby skorzystać z pomocy prawnika i ku mojemu... Paweł Soboczyński Kasia i Michał - ocena (1) Profesjonalna pomoc w sporze z bankiem dotyczącym kredytu we franku. Byliśmy... Kasia i Michał Damian - ocena (1) Wszystko okeej. Damian Janusz - ocena (1) Wszystkie oczekiwania spelnione. Janusz piotr s - ocena (1) Byliśmy kilka razy i jedzonko pyszne, rybki świeże i smacznie przyrządzone.... piotr s Marek Derengowski - ocena (1) Kurs OWD realizowany przez Tryton-a spełnił w pełni moje oczekiwania.... Marek Derengowski