Bartosz D - ocena (1) Polecamy Pana Mariusza ,współpraca z nim to sama przyjemność . Przeprowadził... Bartosz D Krzysztof - ocena (1) Miałem problem z zablokowanymi drzwiami pasażera w vw Polo - żaden ze znanych... Krzysztof Jagoda - ocena (2) rewelacja! Pani Daria świetnie zajęła się dzieciakami na poprawinach po... Jagoda
Łukasz - ocena (2) Właściwi ludzie na właściwym miejscu, z Darią na czele. Profesjonalne... Łukasz Jandroid - ocena (1) Wspaniala onkolog. Bardzo miła i wdzięczne uparta na diagnozę pani lekarz. Jandroid Syla - ocena (1) Byłam dzisiaj z koleżanką na kawce . Wystrój fajny . Ale obsługa nie miła ,... Syla Kasia - ocena (1) Wspaniała atmosfera w gabinecie. Profasjonalne podejście do pacjenta. Cały... Kasia EKN - ocena (1) Nasz przedszkolak uczęszcza do Wesołej Wyspy juz od ponad roku i czuje się... EKN Piotr - ocena (1) Szczerze polecam gabinet R-CITO. Nie dość, że z moimi dolegliwościami... Piotr Aleksandra - ocena (2) Polecam z całego serca. Cudowane miejsce, pani stomatolog, panie higieniski... Aleksandra MariaS - ocena (1) Przepyszne jedzenie. Polecam MariaS Jak - ocena (1) Znają się na rzeczy. Rzetelnie i w umówionym terminie. Jestem bardzo zadowolony Jak Slodka1303@wp.pl - ocena (1) Fantastyczny klimat Super muzyka Moim zdaniem Najlepszy klub w Trójmieście ;) Slodka1303@wp.pl Inna - ocena (1) Świetne miejsce na wieczorne wyjście! Stylowe wnętrza, dobra muzyka i super... Inna Jarek - ocena (1) Super sprawa. Bardzo fajna ekipa, treningi w zasadzie dla każdego. Dla mnie... Jarek WM - ocena (2) Polecam agencję Trevo i panią Oksanę Sobolewska która w szybki i sprawny... WM Anna - ocena (1) Gorąco polecam restaurację "U Seniora", która zorganizowała poczęstunek dla... Anna Karolcia - ocena (1) Zaangażowany człowiek, chce i potrafi pomóc. Dziękuję. Karolcia Kris - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Precyzyjni.pl każdemu, kto pragnie, by jego... Kris Kamila - ocena (1) Piękne miejsce, do którego z przyjemnością wracam będą na spacerze w Oliwie.... Kamila