Asia - ocena (1) wyjątkowa atmosfera, obsługa bardzo kontaktowa i rozmowna. Jedzenie... Asia PJ - ocena (1) Top, najlepsze jedzenie i piwo w 3city PJ Robert - ocena (1) Polecam. Ogromny salon . Bardzo duży wybór plytek oraz asortymentu... Robert
Krzysztof - ocena (1) bylem w szpitalu Wejherowo zapłaciłem bilet w szpitalu na SOR podali mi... Krzysztof halina - ocena (1) Zamówiłam online z Düsseldorf panią fryzjerkę dla mojej mamy która nie... halina Ula - ocena (1) Wczoraj odebrałam samochód usługa wykonana znakomicie, polecam Pana Mariusza,... Ula Beata - ocena (1) Polecam serdecznie Panią Karolinę Smukała! Sprzedaliśmy z nią mieszkanie w... Beata Karolina - ocena (1) Polecam depilację laserową! Zmagałam się z stanami zapalnymi skóry z powodu... Karolina Ed - ocena (1) Smacznie i fajnie Ed Grzegorz - ocena (1) Polecam, szczególnie Pana Michała, który wykazał się pełnym profesjonalizmem... Grzegorz Celina - ocena (1) Niestety nie moge dac dobrej opini, bo robota niedokończona. Za szybko... Celina Iwona - ocena (1) Wszystko super! Jasna tapicerka wygląda jak nowa. Polecam ️ Iwona Jarosław . Z . - ocena (1) Miła sympatyczna Pani fryzjer . Jarosław . Z . Tomek - ocena (1) Najlepsze miejsce, obie córki uwielbiały miejsce! Tomek Ewelina - ocena (2) Gorąco polecam ! Super atmosfera, synek chętnie przychodzi do żłobka Ewelina Agnieszka - ocena (1) Synek uczęszcza do żłobka Podwodna Kraina i jako rodzice jesteśmy bardzo... Agnieszka Adam - ocena (1) Gorąco polecam, kompetentny i najlepszy zespół w całym trójmieście.... Adam Gdańsk - ocena (1) Firma Dom Tour zainstalowała uszkodzone drzwi wewnątrz klatkowe. Pomimo... Gdańsk Alina - ocena (1) Sz.P. Aleksandra Wójcik-Adamus to kompetentna, pracowita, zdyscyplinowana,... Alina Dorota - ocena (2) Najdrożej w Gdańsku Dorota