Ewelina - ocena (1) Baccate to bez wątpienia najlepsza cukiernia w Trójmieście! Od lat jestem... Ewelina Ewa Plata - ocena (1) Niestety z przykrością muszę wystawić negatywny komentarz .Pracująca tam Pani... Ewa Plata Aneta - ocena (1) Bardzo podobają mi się efekty po wypełnieniu ust - zwłaszcza że wcześniej... Aneta
dz - ocena (1) Kancelaria Mecenasa Michała Nowaka świadczyła mi pomoc prawną w sprawie... dz WGG - ocena (1) Super że jest już oddział na Pomorzu! Diagnostyką i naprawy na lepszym... WGG Sylwia Pakuszewska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Partner House Nieruchomości... Sylwia Pakuszewska Monika M - ocena (1) Sprzedaż domu z pomocą Pani Joasi Olender to była czystą przyjemnością :)... Monika M A&J - ocena (1) Simply the best! Uwaga, to miejsce totalnie uzależniające! W Dance Atelier... A&J JAKUB - ocena (1) Odwiedziłem ze smakiem. Polecajka. A poza tym wrócę, bo Pani Paulina J. jest... JAKUB Ola - ocena (1) Serdecznie polecam! Praca z Avocado to czysta przyjemność. Ola Sławek - ocena (1) Pan Dawid sprawnie zajmował się najem kilka lat, nie było przestojów a... Sławek Grzegorz Sz - ocena (1) Profesjonalne podejście i bardzo dużo empatii. Polecam Grzegorz Sz Finanse - ocena (1) Nasz projekt został poprowadzony doskonale. Bardzo profesjonalnie. Dziękujemy... Finanse Jolka - ocena (1) Jak na mobilna wulkanizację i późną porę to ceny ok, a usługa wykonana bardzo... Jolka M - ocena (1) Polecam miejsce z całego serca, bardzo profesjonalna obsługa i na prawdę jest... M Adriana Rozek - ocena (1) Chcialabym bardzo podziekowac calemu zespolowi oddzialu Baltyk w... Adriana Rozek Zadowolony przedsiębiorca - ocena (1) Polecam usługi księgowe u Pani Beaty. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji... Zadowolony przedsiębiorca Martyna - ocena (1) Tłumaczenie ustne u notariusza wykonane szybko i profesjonalnie, mimo... Martyna Squall147 - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam Volta Communications. Internet jest bardzo... Squall147 F-K - ocena (1) Może nie ma za dużego wyboru ale za to smaczne i zawsze świeże a cena jak do... F-K