Anna W - ocena (1) Sprawnie, bez bólu, bez komplikacji. Jestem zachwycona efektem. Polecam Anna W Artur - ocena (1) Zdane za pierwszym razem, świetne jazdy z Panią Wiolettą Artur Darek - ocena (1) Polecam gorąco salon, bardzo duży wybór asortymentu, fachowe i kompetentne... Darek
Krzysztof - ocena (1) Polecamy, wszystko super, bardzo miły i profesjonalny Pan, wszystko... Krzysztof Nina - ocena (1) Polecamy, super organizacja, bardzo miła Pani prowadząca zabawy, wszystko... Nina Adam - ocena (1) Polecam Świeżo smacznie i ja doświadczyłem miłej obsługi Adam krzysiek - ocena (1) staly klient serdecanie polecam, mila obsluga i duzy wybor produktow w... krzysiek Miska - ocena (1) Fantastyczne Panie Animatorki, zorganizowały czas dla dzieci podczas wesela.... Miska Rafał - ocena (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie . Polecam zdecydwanie Rafał błażej - ocena (1) Profesjonalizm. 10/10 Precyzja.10/10 Jakość. 10/10 błażej D - ocena (2) Bardzo przyjazny i sprawdzony warsztat, samochód zawsze sprawdzony przez... D Urojarek - ocena (1) Bardzo solidna firma wszystko zostało wykonane zgodnie z ustaleniami i w... Urojarek Piotr - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam Panią Magdę Makać z Homebeat. Pomogła nam przejść... Piotr Aleksandra - ocena (2) Oddałam do Precyzyjnych swojego Lexusa na oklejenie całego auta folią PPF.... Aleksandra Sebastian - ocena (2) Oklejałem auto folią u Precyzyjnych i jestem mega zadowolony. Fachowcy! Sebastian Basia - ocena (2) Oddałam swojego Range Rovera Velar na zabezpieczenie folią PPF i jestem... Basia Ewelina - ocena (1) Cukiernia Baccate w Manhattanie we Wrzeszczu Nigdy się na nich nie zawiodłam... Ewelina Łukasz Kurek - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Szymonem. Projekt w... Łukasz Kurek Marciszggg - ocena (1) Śmiało polecić mogę tą dietę pudełkową. Korzystamy wspólnie z dziewczyną jest... Marciszggg Grzegorz - ocena (2) Projektant słuchający klienta, ale i doradzający. Rzeczowa i przyjemna... Grzegorz