Rodzic - ocena (1) Bardzo polecam przedszkole Rodzic Rozczarowana - ocena (1) Kawa bardzo smaczna. Wypieki dobre, ale są tak słodkie że nie czuć smaku a... Rozczarowana Jarek - ocena (1) Fajna atmosfera, super koncerty również w plenerze. Polecam latem cykl... Jarek
Daniel - ocena (1) Mega pozytywna atmosfera i dobre przygotowanie dydaktyczne Daniel Marcin W. - ocena (1) To już kolejna wizyta, która utwierdziła mnie w przekonaniu o ich... Marcin W. Monika - ocena (1) Zajęcia z języka angielskiego są prowadzone w bardzo interesujący i... Monika Szymon - ocena (1) W ostatnim czasie pierwszy raz korzystaliśmy z usług pośrednictwa. Sprzedaż... Szymon Krystian - ocena (1) Szybka i fachowa pomoc w doborze materiału jak i ułożeniu. Krystian Dominik - ocena (1) Super asortyment i fachowe doradztwo Dominik Sławomir - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wysokiej jakości produkty Sławomir Adrian Ramotowski - ocena (1) Konkretnie, szybko,sprawnie ,polecam Adrian Ramotowski Jo - ocena (1) Najlepszy chleb w Gdańsku. Przyjeżdżam po niego dwa razy w tygodniu. Chałka z... Jo Jakub Truszczyński - ocena (1) Bardzo polecam. Z Panem Hubertem współpracuję już kilka ładnych lat. Zawsze... Jakub Truszczyński Grzegorz N - ocena (1) Wymiana kotła Sprawnie i szybko. Montaż uruchomienie i serwis (który od wielu... Grzegorz N Weronika - ocena (1) Polecam usługi Pana Daniela. Od pierwszego spotkania można było odczuć... Weronika Laura - ocena (1) Super obsługa jestem mega zadowolona. Laura Karolina N. - ocena (1) Pani mecenas sprawdziła moją umowę deweloperską, wyłapała rzeczy, na które... Karolina N. Aleksandra - ocena (1) Pani Mecenas Agnieszka Plejewska na przestrzeni 5 lat reprezentowała mnie w... Aleksandra Julia Bielak - ocena (1) Na zajęcia chodziłam 2lata, niestety po operacji musiałam zrobić przerwę, ale... Julia Bielak rodzic - ocena (1) Myślę, że jest to jedno z najlepszych miejsc na mapie trójmiasta. Miejsce... rodzic