luffy - ocena (1) Oddałem laptop do serwisu Black Pearl szukali usterki prawie trzy miesiące.... luffy Sławek - ocena (1) Każdemu, kto zastanawia się nad tym, czy pływanie jest na pewno dla niego i... Sławek Zofia - ocena (1) Niestety zakup domu od dewelopera Batory był ogromnym rozczarowaniem. Po... Zofia
Mariusz - ocena (1) Andrzejki na promie Stena Line to jest coś, gdzie pojadę jeszcze nie jeden... Mariusz Michał Kraiński - ocena (1) Pan Grzegorz Sobkowiak niezwykle profesjonalnie podszedł sprawy. Był bardzo... Michał Kraiński Łukasz M. - ocena (1) Pan Jan Sosnowski był bardzo zaangażowany przy sprzedaży naszego mieszkania i... Łukasz M. Julia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, bardzo dobra cena! Julia Kamil - ocena (1) Polecam serdecznie, profesjonalizm w każdym aspekcie i piękna realizacja... Kamil Oliwia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam. Oliwia Aleksandra - ocena (1) Jestem pozytywnie zadowolona Aleksandra boom - ocena (1) Kilka dni temu miałam przyjemność być u pani doktor Emilii na pierwszej... boom Mariusz - ocena (1) Bardzo dobra dieta, zdecydowanie mogę polecic dla sportowców Mariusz Radosław - ocena (1) Pan Paweł Gruszczyński to najbardziej profesjonalny, skuteczny i kulturalny... Radosław Klientka - ocena (1) Bardzo fajne miejsce gdzie można zjeść coś smacznego na szybko będą na... Klientka Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Firma, która staje na wysokości zadania. Joanna Dorota - ocena (1) Świetne podejście do klienta, niezawodna obsługa. Aż szkoda, że nic się nie... Dorota Małgorzata Prawdzik - ocena (1) Super, na czas, dopasowane do potrzeb. Dziękuję Pani Karolino. Małgorzata Prawdzik Dorota - ocena (1) Rzetelna firma, bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście do klienta.... Dorota Ola - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Ola Maria - ocena (1) Długotrwała współpraca na najwyższym poziomie! Polecam serdecznie. Maria