Kamil - ocena (1) Pani Joanna zajęła się odnowieniem mojego ubezpieczenia samochodu, polecam Kamil malm11@wp.pl - ocena (1) Profeska po całości pomoc p.Dagmary bezcenna . Szybka sprzedaz lokalu malm11@wp.pl Jola Marocka - ocena (1) Witam Jola Marocka. Mój mąż jest w tym ośrodku od kilku lat i jeszcze ani... Jola Marocka
Maliszewska Anna - ocena (1) Z całego serca polecam każdemu, kto zamierza jeździć i zastanawia się nad... Maliszewska Anna Aga D - ocena (1) Bardzo terminowy, fachowo podszedł do tematu i zrealizowal temat przed... Aga D Karina - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka efektownych rozwiązań do kuchni. Karina Karol - ocena (1) szybka diagnoza, fajne podejście do klienta, szczerze polecam Karol Elżbieta - ocena (1) Do Wilkora chodzę z moim psem już kilka lat, zaczynaliśmy znajomość na ul.... Elżbieta Marta - ocena (1) Polecam z całego serca. Korzystam regularnie od lat. Natalia wspaniałe... Marta Agnieszka - ocena (2) Sprawa w I instancji wygrana. Polecam kancelarię Temida w sprawach trudnych,... Agnieszka Lukasz Zadański - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony. Praca wykonana fachowo i na czas. Lukasz Zadański Ewelina - ocena (1) Patodeweloper, mieszkańców Zielonego Osiedla w Pogórzu zostawił z niemałymi... Ewelina Łukasz - ocena (1) Wszystko odbyło się szybko, sprawnie, Pani Monika uczestniczyła w każdym... Łukasz Mikołaj - ocena (1) Bardzo dobre podejście i kontakt z klientem. Czuć było że to rodzinny biznes... Mikołaj Iwona - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta.Rozmowa zawsze na pierwszym miejscu... Iwona Tomasz - ocena (1) Jak najbardziej polecam:) obsługa perfekcyjna:) zostałem zaopiekowany po... Tomasz Agnieszka - ocena (1) Badanie RTG palca dłoni . W palcu ból i brak możliwości wyprostowania! Opis:... Agnieszka Monika Przybysz - ocena (1) Wspaniała osoba, która uratowała moje zniszczone włosy. Cudowna, miła... Monika Przybysz Paulina - ocena (1) Świetny dietetyk-profesjonalny, zaangażowany i bardzo wspierający. Plan... Paulina Aleksandra - ocena (1) Wspaniały człowiek . Polecam serdecznie . Aleksandra