Paulina - ocena (1) Świetny dietetyk-profesjonalny, zaangażowany i bardzo wspierający. Plan... Paulina Aleksandra - ocena (1) Wspaniały człowiek . Polecam serdecznie . Aleksandra Michał - ocena (1) Zakupiłem bardzo oryginalny i piękny zestaw, żona przeszczęśliwa. Mają... Michał
Elżbieta - ocena (1) Bardzo solidna firma. Sprawnie pomogli mi przy przeprowadzce. Wszystko było... Elżbieta Anna - ocena (1) Z czystym sercem polecam firmę. Rzetelni oraz sprawni. Anna Michał - ocena (1) Doktor Jan pomógł mi przy problematycznych ósemkach, był bardzo pomocny przez... Michał Adam - ocena (1) Bardzo rzetelne doradztwo i konkretna pomoc ze strony p. Michała w walce z... Adam Agnieszka Sz - ocena (1) Bardzo polecam, w ramach obowiązków zawodowych współpracuję z firmą Lagraw... Agnieszka Sz Weronika - ocena (1) Jestem zachwycona, będę wracać. Najlepsza w Gdańsku. Duża wiedza, niesamowita... Weronika ACh - ocena (1) Specjalistka pierwszej klasy! Polecam! ACh AB - ocena (1) Polecam firmę Dromader Profesjonalna obsługa AB Slawomir - ocena (1) Polecam współpracę z biurem Perte. Świetny kontakt i profesjonalne podejście... Slawomir Mateusz N. - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Godna polecenia firma! Mateusz N. Mateusz N. - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Godna polecenia firma! Mateusz N. Piotr - ocena (1) Od lat korzystam z usług transportowych firmy Achilles, lubię w tej firmie to... Piotr AD - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dobry kontakt. Polecam! AD anna - ocena (1) Pani Ania, to najlepsza fryzjerka jaką znam i najlepszy człowiek pod... anna Doris - ocena (2) Bardzo polecam tę firmę. Doris Kamila Chwarszczyńska - ocena (1) Super obsługa, polecam! Kamila Chwarszczyńska Hania - ocena (2) Pełen profesjonalizm, polecam z całego serca Hania