Zadowolony przedsiębiorca - ocena (1) Polecam usługi księgowe u Pani Beaty. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji... Zadowolony przedsiębiorca Martyna - ocena (1) Tłumaczenie ustne u notariusza wykonane szybko i profesjonalnie, mimo... Martyna Squall147 - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam Volta Communications. Internet jest bardzo... Squall147
F-K - ocena (1) Może nie ma za dużego wyboru ale za to smaczne i zawsze świeże a cena jak do... F-K Beata - ocena (1) Cudowny sklep, cudowna ekspedientka! Pomogła mi przy doborze koloru... Beata Olga - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanego montażu plis. Idealnie dopasowane do... Olga Rodzic - ocena (2) potwierdzam, najlepszy żłobek. Panie tak zaangażowane w pracę, pełnia... Rodzic Aldona - ocena (1) Babeczki, jeśli chcecie zachwycać swoją fryzurą, to nie ma lepszego miejsca w... Aldona KLR - ocena (1) Naprawdę godni polecenia. Obsługa rzetelna. Ceny do negocjacji. Fachowcy. KLR klient - ocena (1) Pani Ewa z Gdańska pomogła w uzyskaniu kredytu na budowę domu. Wszystkie... klient Radosław - ocena (1) Skorzystaliśmy z usług firmy getknow z polecenia i rzeczywiście było warto.... Radosław Kamil - ocena (1) Jako kupujący nieruchomość mogłem zawsze liczyć na profesjonalny kontakt i... Kamil Andrzej - ocena (1) Administracja z firmy Masters organizuje dla jednej z Gdańskich Wspólnot z... Andrzej Malwina - ocena (1) Bardzo profesjonalna ekipa z konkretnym i fachowym podejściem do wykonywanej... Malwina Barbara B. - ocena (1) Chciałabym podziękować za pośrednictwo w kupnie nieruchomości. jestem bardzo... Barbara B. Cezary - ocena (1) Pan Kamil bardzo dobrze doradził kasę i program do wizyt online. Polecam Cezary Beauty Derm Instytut - ocena (2) Bardo profesjonalna firma. Mieliśmy już kilka biur ale dopiero tutaj... Beauty Derm Instytut Karina - ocena (1) Świetnie wykonana praca, meble wyglądają wspaniale. Przemiły kontakt, gorąco... Karina Alina Ludkiewicz - ocena (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalna pomoc w wyborze najkorzystniejszego... Alina Ludkiewicz Klient - ocena (1) Nietypowe klucze dorobione na miejscu polecam punkt usługowy Klient