Janek - ocena (1) Pyszne mięso, świeże warzywa, lekkie jogurtowe sosy, i delikatny ormiański... Janek Janek - ocena (1) Petarda, prawdziwy pad thai jak w Tajlandii, Baza sosu pad thai dlugo... Janek Maria - ocena (1) Profesionalni i rzetelni. Polecam Maria
Arkadiusz - ocena (2) Kancelaria ta prowadzi moje sprawy od kilku lat . Bardzo sobie cenię... Arkadiusz Tomasz Grafik - ocena (2) Współpracuję z kancelarią od kilkunastu lat i szczerze ją polecam. Oprócz... Tomasz Grafik Ewelina G. - ocena (1) Serdecznie polecam położną Paulinę Andrzejewską. Podczas mojej pierwszej... Ewelina G. M. A. - ocena (1) Nieprzyjemna obsługa M. A. Dorota - ocena (1) Super przedszkole. Polecam!!! Dorota Tomasz - ocena (1) Pani Monika bardzo sprawnie przeprowadziła transakcję - szybkie odpowiedzi na... Tomasz zbych - ocena (1) kurier nie dostarcza paczek na adres tylko odsyła na pocztę to po co ta firma... zbych Marek - ocena (1) Świetna obsługa! pyszne jedzenie! Przystępne ceny! Po sezonie jest dużo mniej... Marek Danuta K. - ocena (1) Leszek K. 09.10.2025 09:59 Inne Z przyjemnością rekomenduję Firmę AS... Danuta K. Aneta K.K - ocena (1) z całego serca polecam!!!! Żadne słowa nie są w stanie oddać mojej... Aneta K.K Marek - ocena (1) Pani Kasia z której usług miałem przyjemność korzystać przy sprzedaży i... Marek Marlena Mikołajczyk - ocena (1) Bardzo miły Pan,konkretny.Szoblo i fachowo zrobiona praca. Marlena Mikołajczyk Ewa Długi - ocena (2) Korzystam z usług firmy od wielu lat. Nigdy się nie zawiodłam, zawsze... Ewa Długi Piotr - ocena (2) Profesjonalna obsługa, szybka odpowiedź w skomplikowanych sprawach. Piotr zph rebis - ocena (2) Bardzo dobra obsługa księgowa. Zawsze fachowo i terminowo. Polecam. zph rebis Hanna Kostuch - ocena (1) Miła atmosfera, magiczny klimat, a pizza wspaniała , obsługa nie na 6 tylko... Hanna Kostuch rd@wp.eu - ocena (1) Bardzo kompetentna, uważna i miła Pani doktor. Zostałem zbadany bardzo... rd@wp.eu