SSP nr 1 (1) Bardzo dobra szkoła, a przede wszystkim przyjazna dla uczniów (co jest... Free Fachowosc i profesjonalizm (1) bardzo fajna i pomocna obsluga....wybrali mi dekarza..sprawa zalatwion... makki Masz Audi lub VW to tram znajdziesz czesci (1) Jeżeli ktokolwiek szuka części do swojego Audi lub VW to tam je znajdzie.... Pallotyn
SUPER!!! (1) Wspaniała atmosfera i profesjonalnie prowadzona powerjoga, choć najwieksze... Monika polecam (1) Zrobiłem romont silnika TDCI w Fiescie 2003 - nic nie cieknie, chodzi jak... Maciej Kulesza jankeska - opinia (1) Pan dr.jarosław szymula jest bardzo nie miłym lekarzem. podzczas rozmowy... jankeska Bardzo dziękuję za pomoc... (1) Tylko wnikliwość i dokładność badania wykonanego przez Pana Doktora podczas... Jerzy (cz.2.) (1) (cd) Byłam w szkole w zwiazku z tą sprawą i spotkałam owe indywiduum. Nadal... rozczarowana Chamstwo, brak kultury...ot i wizytówka... (1) ...którą szkoła nr 92 wystawiła sobie sama. Przysłali do mojego domu... rozczarowana A ja nie ocenie tylko zapytam (2) Wiem wiem nie tu się pytania zadaje ale ile by montaż alarmu do opel astra 1... kaczy fajnie jest (1) fajne przedszkole. stan techniczny sie poprawia - wymiana okien,... greenhorn Wdzieczna uczennica - opinia (1) Szkoła jest wspaniała i docenia sie ja dopiero jak zakonczy sie juz... Wdzieczna uczennica Anna - opinia (1) Potwierdzam, że szkoła jest godna polecenia. Pełen profesjonalizm, ludzkie... Anna gorszych nie ma (1) tragedia robilam trwala u karoliny i porazka mam jedna wielka szopę. trzyma... niezadowolona Polecam! (1) Gabinet godny polecenia.Wreszcie zadbano o moje zęby tak jak należy.Ceny jak... Kazimierz MOTOCYKLISCI (1) ZROBIŁEM PRAWKO NA MOTOR W ABC I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.ZDAŁEM BEZ... DAMIAN Międzynarodowy Rynek Motoryzacyjny (1) Jestem zainteresowana studiami w tej szkole na w/w specjalizacji. Widzę, że... nina naprawde polecam Dr (1) Po przeczytaniu oipnii byłem przerazony, ale po wizycie jestem pozytywnie... Sławek ewa i piotr (1) Bardzo polecamy firme Wema !!! Bardzo miła obsługa ,duży wybór i wysoka... piotr mk - opinia (1) Warsztat jest drogi. Liczą za byle drobiazg. Nie potrafią rozwiązywać... mk