Współczuję (1) a najbardziej tym paniom w rejestracji...nasłuchają się bredni i... asiek Bardzo dobra szkółka pływania (1) To chyba najlepsza szkółka pływania w trójmieście. Pracują tam bardzo... andrzej76 bardzo mily Zarzad : ) (1) carisma
Gratulacje (1) Serdecznie gratuluję zajęcia I miejsca w rankingu trójmiejskich szkół... Odessa okej (1) plusy i minusy - wykryto wadę, której nie potrafiono wykryć w chwaszczynie i... jarkwiat serwis słabiutki (1) z przeglądu który kosztował prawie 1000zł wypuszczono mnie ze zużytą w 40%... jarkwiat BARDZO DOBRA SZKOŁA (1) Ma bardzo dobre pracownie jako jedyna w Gdańsku. świetnie uczy do zawodu a... roobson Bardzo fajnie (1) Trafilismy tam z dziewczyną i musimy przyznać, że zarówno klimat jak i... Blackmas Zdałem za pierwszym razem ! (1) Polecam Elkę (Gdańsk) wszystkim którzy chcą bezproblemowo zdać prawo jazdy.... Łukasz L. Zadowolony klient (1) Andrzej J. A mogłobyć super (1) 1. Wystrój: chyba miał nawiązywać do nazwy knajpy tj. Andersen a w związku z... Dalenne super, ekstra dobre solarium tylko w Cancun ! (1) chcesz wygladac jak bys wlasnie wrocil z Cancun poprostu idz do solarium... Sylwia :) gosia - opinia (1) sądziłam, ze jakość usług będzie lepsza, szczególnie, ze opłaty nie są... gosia czasami niewiadomo właściwie za co cię skasowali (1) wychodzisz z taką samą wiedzą, jak przyszedłeś. Jedynie z czego byliśmy... sargen Ochrona Środowiska (1) Polecam studiowanie Ochrony Środowiska w KPSW.Od początku byłem mile... boczek PIĘKNIE DZIĘKUJĘ (1) 2 KWIECIEŃ TO MÓJ SZCZĘŚLIWY DZIEŃ,ZDAŁAM ZA TRZECIM RAZEM. / W KOŃCU SIĘ... E.POLITOWICZ REWELACJA!!! (1) Nigdy wcześniej nie byłem tak bardzo zadowolony z mojej fryzury. Gorąco... symo świetna opieka. (1) dziecko lubi tam chodzić, warte polecenia Jurek warte polecenia (1) chodzi juz 2 dziecko, jestem zadowolony jjurakk POD Kreska... (1) Lokal tylko pozornie jest nowoczesny, tak naprawde to niesamowity wechikuł... Dominik