Wesele - tylko w Karczmie Trzy Dęby (1) Witam, właśnie wspólnie z moją swieżo poślubioną małżonką dochodzimy do... Nowożeńcy Gdyby nie ta obsluga...... (1) Gdyby nie ta obsługa byłoby miło..... na jedzonko czekaliśmy na miejscu 40... Niezadowolony..... przerwany kurs (1) Opinia moja o ośrodku jest bardzo dobra! Myślę ze jakość w największym... uwe
Kamila - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona :)) zrobiono mi rewelacyjny balejaż i super obcięto... Kamila najlepsza pizza w trojmiescie (1) Nie zgadzam sie z wieloma negatywnymi opiniami, bylam tam nie raz i bardzo... Aleksandra Lazio.... (1) Pracowałam tam kilka dni w lato. Powiem tak: nie wspominam tego dobrze.... studentka Jak jest kierownikiem to mysli ze wszystko moze (1) Jestem zbulwersowana podejsciem kierownika przychodni(ale nie tylko)do... monia Magda - opinia (1) Zdziwila mnie bardzo opinia Pani Joanny z zagrozoną ciaza. Pani dooktor... Magda Lubię Ekolan (1) Mieszkanka mogą byc ja nie narzekam. mialam kilka reklamacji reakcja była... kse Polecam z czystym sumieniem (1) Jestem już na trzecim roku i nigdy nie żałowałam decyzji o studiowaniu w... atomówka cb+autoalarm (1) miałem zamontować alarm, kupiłem też cb (montaż gratis) - to może dać... tomekm miło zaskoczeni (1) W salonie ceramicznym jest bardzo dużo gotowych aranżacji i z których można... Tadeusz i Agnieszka warto wiedzic o tym barze:) (1) dobre jedzonko-buleczki z opiekacza,tortilla 1 klasa,gyros rollo nie do... mariusz koszmarna obsługa i bardzo nieprzyjemna (1) niesympatyczna pani,która strzyże psy w ogóle nie ma podejścia .Swoim... Ewa Polecam jak najbardziej (1) Super! Trafiłam tam po przestudiowaniu opinii w internecie i inie zaluje!... Coronelka sportowy relax (1) nie ma lepszego miejsca na aktywny, mily, z fajna obsluga i klimatem... zosia słabo (1) poszłam tam niedawno, wiedziona chęcią zmiany, ale pani, która mnie strzygła... marika same pozytywy godne polecenia! (1) smakowite jedzonko,rewelacyjne zapiekanki i pyszne hot-dogi,jadlem tez... bartek pychota-wspaniałe jedzenie! (1) jedzenie rewelacyjne,szefostwo fachowe,same superlatywy,polecam... czarenka Super LEKARZ!!!! (1) Pan Doktor bardzo mi pomógł, polecam tego wybitnego fachowca! Każda znana mi... Karola