super pizza (1) Jadam tam bardzo często z bratem i mężem. Obsługa na poziomie, a jedzenie... miłośniczka pizzy super!!!! (1) TAkich lekarzy dla naszych pupilow powinno byc wiecej.Panowie jestescie... BArt Świetny lokal... ale (1) Barbados to moja ulubiona knajpa... fajny klimacik, normalne towarzystwo,... Asia :-)
Dr. Klotz IIIa ;P - opinia (1) Szkoła bardzo fajna, ale... Poziom nauczania - zależy od nauczyciela.... Dr. Klotz IIIa ;P absolwent kursu (1) Właśnie skończyłam kurs Specjalista d/s obsługi klienta. Super... Danuta fajna knajpka (1) bardzo fajna knajpka w centrum Gdańska, po meczących zakupach odrobina... stała klientka GORĄCO POLECAM !! (1) Zdałam egzamin. Jeśli mogę mieć swoje zdanie o ośrodku to uważam, iż jest on... Justyna SPOKO SZKOLA!!! POLECAM! (1) dziekuje panu Wojtkowi za niesamowita cierpliwosc, zrozumienie dla mojego... Wejherowianka:) AZ SIE LEZKA KRECI ZA NAUCZYCIELAMI ;-) DYREKCJA I TYM BUDYNKIEM.. (1) a nawet nie za budynkiem ale ta cala atmosfera ktora powala i z tego co wiem... Krzysiek Soński super salon (1) Naprawe polecam!! Zawsze tam chodzę kiedy chcę sobie zminić fryzurę albo... Karolina z nieco innej strony ;-) (1) A ja dodam cos od siebie-jesli chodzi o problemy z dodzwonieniem sie do... Hanka aniol184 - opinia (2) egzamin zdałam za drugim razem, więc nie jest źle.pomimo że długo nie... aniol184 to jest buda (1) chodzilem tam prez 5 lat i mówie wam to jest dopieru patologia palace się... Witek stary_chelm Olcia - opinia (1) Chodzę teraz do Jedynki i zgadzam się z opiniami, że jest trochę... Olcia fajna szkoła (1) szkoła ma duże wyposażenie i są głośne dyskoteki to mi się... manson super szkoła! (1) Super szkoła z super ludźmi! Pełen profesjonalizm, świetnie wykształceni... Marta Uwaga!!! (1) Nie ma tygodnia zeby net sie nie zepsul...Ich oferta jest skromna jak ja... user Dziękuję (1) Dziękuję za odzew. Wprawdzie postanowiłam zaryzykowac i się zapisać zanim... agravka !!! BEZNADZIEJA !!! (1) Babka wogóle się nie zna. Wywołuje sztucznie miesiączkę i sztucznie ją... Nie Polecam! Podziekowania (1) Serdecznie dziekuje panu Michalowi za profesjonalne przygotowanie mnie do... Andrzej