Zosia - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę, przygotowywałam się tutaj do egzaminu C2... Zosia Anna - ocena (1) Świetne miejsce do nauki języków - profesjonalne, bez zbędnego stresu i z... Anna Hubert - ocena (1) Serdecznie polecam! Hubert
Monika Przybysz-Bukrak - ocena (1) Profesjonalna kadra, przyjazna atmosfera i ciekawe metody nauczania... Monika Przybysz-Bukrak Kacper - ocena (1) Chodzilem na zajecia do Pani Kasi i to wlasnie dzieki jej podejsciu oraz... Kacper Karol - ocena (1) Świetna jakość usług! Karol Agnieszka Szyszka-Fereniec - ocena (1) Szkoła jest perfekcyjnie zarządzana przez p. Joannę, która sprawuje pieczę... Agnieszka Szyszka-Fereniec Ojciec_Bio - ocena (2) Od ładnych kilku lat mój dzieciak uczy się w PL. Co do zasady nie nawalają.... Ojciec_Bio Kasia - ocena (2) Bardzo polecam szkole jestem bardzo zadowolona Kasia Basia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z postępów mojego dziecka w nauce języka... Basia Paweł - ocena (2) Profesjonalna obsługa, duży wybór kursów językowych Paweł Karolina - ocena (2) Fantastyczne miejsce do nauki języków i zdobycia certyfikatu. Polecam Karolina Marta Bartnicka - ocena (2) Moja ulubiona szkoła - a sprawdziłam kilka trójmiejskich (i nie tylko).... Marta Bartnicka Agnieszka - ocena (2) Prestige Lingua to super szkoła dla dzieci, szybko łapią angielski,... Agnieszka Mama Franka i Antka - ocena (2) Fantastyczne postępy moich dzieci Mama Franka i Antka Marta - ocena (2) Doskonała kadra Marta Marika Cichowicz - ocena (2) Jestem mega zadowolona, bo moje dziecko w końcu polubiło angielski i... Marika Cichowicz Adriana Jakubowska - ocena (2) Absolutnie profesjonalna szkoła językowa, kładąca nacisk na jakość nauczania... Adriana Jakubowska Zuza - ocena (1) Bardzo polecam! Wykwalifikowani lektorzy, świetna atmosfera na kursach.... Zuza Michalina - ocena (1) Cudownie!!!! Dziecko na początku sceptyczne wróciło zachwycone. Panie... Michalina