Gdyby tylko nie starsza pani logopeda !!!! (1) Starsza pani logopeda psuje wizerunek tego przedszkola !! anonymuos Ślimak znakiem jakości (1) Znak slimaka jest kwintesencją tego miejsca. Jest czas na spacer, na chwilę... Filip Grabowski w koncu zmiany (1) każdy ma inne odczucia i wrażenia. Moje nie są najlepsze co do warunków w... mama
Usługobiorczyni - opinia (1) Moim zdaniem nie jest ważne ile płaci się za przedszkole (tymbardziej, ze... Usługobiorczyni jest super! (1) Mój synek uczęszcza do tego przedszkola już od jakiegoś czasu i mogę... zuza Bajlandia - szczerze odradzam. (1) Ponizej przedstawiam b. skrocony opis tygodniowego pobytu synka w tej... Przemysław Zadowolona Mama - opinia (1) Wspaniała opieka i zaangażowanie pań nauczycielek. Ogromne mozliwości... Zadowolona Mama Mama - opinia (1) godny polecenienia obiekt . jest milo . super Mama Kadra wspaniała (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola a najważniejsze że moje dziecko czuje... mama Oszczerstwo (1) po pierwsze powyższa opinia jest bardzo krzywdząca dla Pań przedszkolanek,... Olaf Przechowalnia dla dzieci (1) Jedno wielkie nieporozumienie - widok, ktory zastalam w przedszkolu... Zaskoczona mama polecam (1) Dziecko w przedszkolu ma bardzo dobrą opiekę. Jestem bardzo zadowolona z... mama gogi - opinia (1) bardzo podoba mi sie otoczenie przedszkola nr 1 . Jest zdbane i przyjazne... gogi REWELACYJNE PRZEDSZKOLE (1) ZADOWOLONY OJCIEC Klub Montessori to horror!!! (1) Kochani rodzice nie polecam tego przedszkola najgorszemu wrogowi!!! A... Rodzic Komentarz (1) Moje dziecko kończy zerówkę w tym roku. Bardzo fajna grupa , prowadzona... Rodzic zadowolony Pozytywnie (1) Do tego przedszkola chodzilo moje jedno dziecko i bylo bardzo zadowolone, ja... Mama Wspomnienia... (1) Wspaniałe przedszkole, chodziła do niego bardzo, bardzo dawno temu ale mimo... marlena -rocznik 1988r. najlepsze przedszkole w gdyni polecam (1) dobra opieka wyzywienie dobre dzieci wracaja z tamtad usmiechniete i z... klaudia Matka Martusi - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola, jestem bardzo zadowolona z... Matka Martusi