polecam (1) Bardzo dobre przedszkole, dziecko chętnie uczęszcza i są efekty pracy... Małgosia S. Basia - opinia (1) Moja córka, Karolinka, chodzi do Bajlandii już rok. ja jestem bardzo... Basia Fajne przedszkole! (1) Fajne przedszkole! .
nie polecam (1) Niestety jestem coraz bardziej rozczarowana przedszkolem. Pani wychowawczyni... mama3latka zadowoleni - opinia (1) Panie są bardzo miłe,ciepłe,potrafią zapanować nad... zadowoleni Opieka super :-) (1) Opiekunki są fenomenalne (zwłaszcza Pani Ania). Pani Dyrektor ma dość... Figazmakiem Gratulacje (1) Serdecznie życzę w Waszym przedszkolu dużo uśmiechniętych dzieci oraz... kapitan w stanie spoczynku rodzinnie i ciepło (1) Moje dziecko chodzi do Sikorki już 2 lata, jestem zadowolona z bardzo... Ewa pianobar - opinia (1) Poczytałam sobie opinie rodziców na temat przedszkola i zastanawiam się... pianobar zmiana na gorsze (1) Po zmianie dyrektora nastapiła zmiana charakteru przedszkola. Obecna Pani... barbara najlepsze przedszkole (1) polecam wszystkim to przedszkole jest super dziecko jest zadowolone, młode... mama zadowolony rodzic - opinia (1) jako rodzic polecam przedszkole! kadra pracująca w przedszkolu zdecydowanie... zadowolony rodzic "Zmiany na lepsze". (1) W tym roku mamy w grupie nową nauczycielkę.Dzieciaki zaczęły więcej pracować.... Rodzice "Płacę, więc wymagam" (1) Niektorzy rodzice oddając dziecko do przedszkola uważają, że sprawę... Zadowoleni Rodzice z grupy dobry wybor (1) Coreczke moja zapisalam do przedszkolaka z uwagi na pozytywne opinie o tej... Hanna agnieszka opania - opinia (1) Mam dwóch synków w tym przedszkolu i jestem bardzo zadowolona z opieki jaką... agnieszka opania Przedzkole z zasadami - Polecam !!! (1) Przedszkole inne niż wszystkie. Non stop zajęcia z dziećmi. Maluchy nie... Beata Polecam! (1) Dużo słyszałam o tym przedszkolu. Oryginalny program dydaktyczny, no i... ola Szczerze polecam (1) Jestem jedną z zadowolonych mam, których dziecko uczęszcza na zajęcia do... wdzięczna mama MT - opinia (1) polecam !!!! MT