Nie polecam (1) Dwa razy korzystałam z usług salonu Optical Christex w Batorym i dwa razy... Magdalena POLECAM (1) NAPRAWDĘ FACHOWA I LUDZKA OBSŁUGA :) BASIA Kasia - opinia (1) Badanie szczegółowe i bardzo dokładne. Nie miałam wątpliwości, że szkła... Kasia
Polecam z czystym sumieniem (2) Korzystałam z salonu Fielmanna w Monachium. Nasz salon w Gdańsku niczym nie... Elżbieta Rybak Warto robić tam zakupy (1) Bardzo polecam ten punkt. Ceny soczewek naprawdę są konkurencyjne do innych... doris super jakość - jeszcze lepsza cena (1) Miałam badania u okulisty i z recepta udałam się do poleconego miejsca po... Katarzyna Zadowolony klient (1) Miesiąc temu robiłem w tym optyku moje pierwsze okulary progresywne. Trafiłem... roko ODRADZAM !!! (2) Odradzam jakiegokolwiek kontaktu z salonem optycznym ORKISZ. Zanioslem... KLIENT Najlepszy salon optyczny w Trójmieście (1) Najlepszy salon optyczny w Trójmieście Stała Klientka Mogę polecić z czystym sumieniem (1) Raczej nic do zarzucenia. Ceny jak wszędzie, zaczęło się od grupona. Dobry... Sławomir Świeżyński Zadowolony klient (1) Polecam wizytę u Optometrysty Pana Lewandowskiego, wszystkim którzy mają... Lukasz naprawa wyłamanego zausznika w oprawach okularowych (1) zostawiłam w tym zakładzie moje okulary na 1 h - więcej bez okularów bym nie... Olga nie polecam (1) Próbowałem sie dostać na dobór szkieł kilka razy, i zawsze akurat ta pani... xxx Pani Ania - opinia (1) Pracuja tam bardzo sympatyczne panie. Wcześniej chodziłam po okulary do tesco... Pani Ania mogę polecić (1) byłam w salonie 2 dni temu i po wielu przejściach z różnymi salonami polecam.... ania POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM (1) Polecam wszystkim,wspaniała obsługa bardzo profesjonalne podejście do klienta... dziulka45 wszystko ok, ale obsługa masakryczna! (1) Przed odwiedzeniem sklepu Fielmann poczytałam kilka opinii i nie wydawały mi... miła nie polecam (1) stosuje soczewki miękkie od 5 lat, pierwszy zakup w Twoje soczewki i pierwsze... Marta Nie polecam (1) Co tam się dzieje, to powrót do czasów komuny.... Andrzej K Natalia - opinia (1) Miła profesjonalna obsługa, dbałość o szczegóły, bogata oferta i cenne... Natalia