Samodzielna księgowość

Czy jest prosty program księgowy który pomoże mi prowadzić księgowość mojej firmy samodzielnie? Oczywiście w razie problemów potrzebuję wsparcia online?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takich programów jest mnóstwo a ty przede wszystkim sprawdź ile każdy z nich kosztuje a na początek sprawdź czy to jest to co szukasz bo zazwyczaj jest okres próbny bezpłatny.

Wystarczy poszukać na google i masz programów od cholery. Każdy zazwyczaj jest darmowy przez pierwsze 30 dni żeby go wypróbować i podjąć decyzję.

Osobiście korzystam z KPiR firmy Varico. Prosty, intuicyjny program, który świetnie spisuje się do prowadzenia podatkowej księgi przychodów i rozchodów czy ewidencji ryczałtowej. Dodatkowo w razie problemów (jak ostatnio związku z e-Sprawozdaniami) dysponuje miłymi serwisantami, którzy bardzo sprawnie rozwiązują problemy, a jeśli to nie problem techniczny, firma ma potężną bazę FAq na swojej stronie oraz filmiki instruktażowe, które ułatwiają korzystanie z programu.

Inne tematy z forum

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...