Sposób na wągry...?

Dziewczyny macie sprawdzone sposoby na wągry? mam z nimi problem w okolicy nosa... ;/ najpierw robię peeling, potem nakładam żel clean&clear przeciw wągrom, zmywam go a na koniec nakładam maseczkę oczyszczającą z avonu, taką którą się zdejmuje jak woreczek foliowy po wyschnięciu. Stosowałam parówki nic nie pomaga. Mam dużo małych dziurek na twarzy i nie wiem jak to zatrzymać. Po tym co robię jak napisałam u góry mam twarz gładką i czystą 1-3 dni. ;/ a żele stosuję codziennie, peelingu nie mogę ponieważ robię sama swój z kawy i jest dosyć ostry ale inne te które można stosować codziennie do twarzy są za słabe. pomocy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sposób na wągry...?

Ja co prawda nigdy nie miałam takich problemów, ale w okresie dorastania używałam mydło siarkowe- kupisz w każdej aptece, w niektórych supermarketach, Kosztuje nie wiele, warto spróbować

Re: Sposób na wągry...?

dziękuję wypróbuję... :)

Inne tematy z forum

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

Kosmetyki Artdeco (9 odpowiedzi)

Czy ktoś orientuje się, gdzie w 3City można kupić kosmetyki Artdeco? Szukam też dobrze...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (107 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...