m. - opinia (1) faktycznie za taką kasę mogliby zapewnić dzieciom lepsze warunki.... Klimat... m. Adam Jurkiewicz - opinia (1) Bardzo dobra szkoła!!!! Adam Jurkiewicz = ]] (1) ehh . . . w 47 bYło z****iście . Spędziłam tam calutkie 6 lat i naprawdę nie... chillin
extra (1) szkoła 57 dla mnie to rewelacja bardzo dobrze wspominam nauczycieli... norman Po trzydziestu dziewięciu latach (1) Minęło prawie czterdzieści lat. Były inne szkoły, inne uczelnie,ale zadnej... Jacek Kochana Szkółka.! <33333 (1) Jestem uczennicą klasy 6a. Powiem ,że szkoła jest wspaniała... A tak o... Magdalena Badziąg Szkoła godna polecenia (1) Bardzo dobra podstawówka! Nauczyciele dobrzy, obiekt w porządku. Jest... pan Jan Bardzo dobra szkoła . ;) (1) Moim zdaniem w szkole panuje bardzo dobra atmosfera. Nauczyciele są życzliwi... kaczka Bardzo miło wspominam (1) Bardzo miła atmosfera, szkoła mała ale za to bezpieczna, czysta. Według mnie... Absolwent bartek - opinia (1) Od miesiąca jest nowa dyrektorka i już widać zmiany na lepsze. bartek kochana szkoło! (1) zawdzieczamy ci naprawde wiele. pokazałaś nam jak trzeba sie zachowywać kiedy... kompletnie nie teskniąca absolwe SP-15 (1) Kiedys chodzilo do tej szkoly moje starsze dziecko i naprawde bylo bez... Rodzic I to ma być szkoła katolicka ?! (1) Beznadziejna opieka pedagogiczna! Primo- niedopilnowane dzieci same wychodzą... zawiedziona mama Polecam! (1) Niedawno skończyłam tą szkołe i bardzo ją polecam. Nauczyciele są fajni jak... Uczennica2142 Szkola z klasa (1) Szkola na wysokim poziomie, jestesmy zadowoleni zarowno z poziomu jak i... makarowicz Wreszcie jakies argumenty xD (1) Wg mnie przesadzacie z krytyka tej szkoly a opinie z bezpodstawnymi niskimi... uczen Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobra szkoła Katarzyna hmmm.... (1) Chodzilam do tej szkoly 7 lat bo to co sie w niej dzieje to koszmar ;/... Byla uczennieca świetna szkoła! (1) Ta szkoła mam na prawdę wiele plusów. Głównym z nich jest kadra. Przyjazna i... Wiesława :) (1) Stare śmieci :) parę lat temu byłam odwiedzić - wszystko po remoncie, nie do... alaninka