Super ginekolog (1) Naprawde bardzo miła, sympatyczna i fachowa opieka ginekologiczna. Grazia laryngologia (1) Super laryngolog pan Tomek Sikora.Syn miał wycinany trzeci migdał i... Ola Astmatyk - opinia (1) Osobiście nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Od trzech lat leczę astmę... Astmatyk
ZMIENIŁAM PRZYCHODNIĘ Z CAŁĄ RODZINĄ !!!!! (1) Przychonia tam to prywatny folwark.W grudniu zachorowało mi moje niemowlę -... andmarest straszny ginekolog (1) dr.sz. potraktowała mnie jak smiecia nie czlowieka .nie umie sie zachowac... marta szok (1) jestem zaszokowana tak negatywnymi opiniami. Doktora poznalam 11 lat temu... ela :-)) (1) W osrodku spedzilam wazne chwile mojego zycia. Sa tam ludzie, ktorzy... Damia Profesjonalizm i poczucie humoru (1) Profesjonalne podejście, fachowe porady i co dla mnie ważne poczucie humoru,... Karina Godne polecenia (1) Wysoki standard gabinetu, miłe podejście do pacjenta, fachowość, wysoka... Ewa polecam (1) A ja zachęcam wszystkich do zapisywania się na wizyty do doktrora Jarząbka-... A jestem zadowolona (1) bardzo miła atmosfera! lekarze są niezykle uprzejmi i chętnie służa pomocą.... Alicja89 Beznadzieja!! (1) W szczególnosci położna która nie odbiera telefonów i zaprasza sobie na "... Magda UWAGA NA WREDNĄ POŁOŻNĄ!! OMIJAĆ (1) Naprawde ostrzegam wszytskich przed pracujacą tam niewyruzomiałą, wredną... Aga Dr Z. Trawiński (1) To bardzo dobry lekarz, świetnie prowadzi ciążę, poświęca dużo czasu... beata Szkoda (1) tylko, że nie prowadzi ciąż. Leczyłam się u niego 10lat a w najważniejszym... Kalina Bardzo fajny,sympatyczny i przystojny (1) Dr Krystian Krupski specjalista i profesjonalista jakich brak w tej... Madzia miła wizyta (1) jeżeli wizyta u dentysty może być miła, to u Pani Beaty taka jest. Leczę... gossha Dr Królikowska (1) Dr Królikowska prowadziła moją pierwszą ciążę, która była zagrożona. Dziś... Agnieszka Dłutowanie... (1) hehe nie taki diabel straszny jak go maluja. mialem dlutowanie.. 2 razy..... Zadowolony pacjent Emilia - opinia (1) Zdecydowanie odradzam!!! Nie pomógł mojej Mamie to pewnie nie pomoże i... Emilia