Witam, (1) Grogie Panie jestem przyszła mama, musiałam zmienic lekarza w 7 miesiacu... Laura dla mnie załamka (1) pani nawet sympatyczna, ale ja czułam, że mam problem, a pani była... Joanka Polecam! (1) Pani doktor jest bardzo miła i sympatyczna, poświęciła mi tyle czasu, ile... Ania
Jestem bardzo zadowolona!!! (1) Muszę przyznać ze nie spodziwałam się tak miłej i fachowej obsługi. Goraco... aaa mieszane uczucia (2) Z jednej strony widac fachowość, pani doktor prezyzyjnie opowiedziała nam co... mama Tymka Zapłaciłes to teraz spier..... (1) Swissmed, prywatna klinika,ceny wysokie,ale... skoro się płaci to się wymaga.... Jarpo Opinia o ortopedzie (1) pomijając fakt że dodzwonienie się do tej przychodni graniczy z cudem to... XXX Wioletta Perucka - opinia (1) Do Pana doktora Juliusza Kobierskiego trafiłam z polecenia koleżanki. Jestem... Wioletta Perucka REWELACYJNY SPECJALISTA !!!! (1) Błyskawicznie, rzetelnie i profesjonalnie podszedła do mojej choroby,... Ania bardzo polecam (1) Do dr. Doeringa trafiłam przez moja ginekolog z przychodni .Od pierwszej... weronika Szkoda gadać (1) Jeden lekarz na dyżurze w niedzielę stwierdza że jest coś z płucami inny w... :) Warto skorzystać - POLECAM !!! (1) Niedawno skorzystałam z usług tego gabinetu. Jestem bardzo mile zaskoczona... Kasia Dobry specjalista (1) Polecam.To dobry specjalista.Leczę się u niego od kilkunastu lat i jestem... agnieszkaj No i powracamy do starych przyzwyczajeń! (1) Przychodnia robi wrażenie, nowoczesnej przyjaznej dla pacjenta i dlatego... Pacjentka Dziękuję (1) Jestem szczerze wzruszony i zaskoczony wysokim poziomem usług i opieki... Janusz Dulian Naprawdę polecam . (2) Naprawdę świetny lekarz. Mialam dosc powazne problemy z trądzikiem. Leczylam... Agnieszka Rewelacja! (1) Ceny może nie są najniższe, ale za to ta obsługa... aż kipi serdecznością!!!... suszka Lekcewazy ludzi (1) Pani dr lekcewazy pacjenta.Ma nagranie na sekretarce: uzbroj sie w... pacjent brak wiedzy (1) byłam z córką na kontroli po złamaniu ręki nie wykonał rtg orzał tylko palce... E.P PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU (1) Wyjątkowy profesjonalizm pani dr Zadrożnej czyni z gabinetu perełkę na... Magdalena