GORĄCO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy stomatologicznej świadczonej przez dr... ŁK Finał leczenia (1) Po trzech koniecznych wizytach (lekarz, tomograf, lekarz) wykonano zabieg w... Wiesław Szejerka Poród (1) Urodziłam synka 30 marca i pobyt w szpitalu wspominam miło. Zarówno położna,... Deta
do DRL i innych ktorzy nie maja pojecia o panujacych zasadach w swiss (1) droga DRL nie zdajesz sobie sprawy z tego co mowisz mam na mysli twoja... Duszek 20-22 tydzień (1) Byliśmy oboje. Zostaliśmy miło przyjęci. Doktor dokładnie zbadał nasze... 76magg super optyk - polecam (1) jak dla mnie rewelka!!! Super doradztwo, ceny do ugadania i bardzo... mietek To ma być lekarz? (1) Tragedia!!! Zbadał mi tylko nos i uszy i przypisał jakieś kropelki, nawet... Pacjent Aż strach się bać! (1) Nie będę miło wspomniał wizyt u Pani Urbańskiej. Powinna przyznać się, że... Pacjent GORĄCE PODZIĘKOWANIA DLA WSPANIAŁEJ DR. SZCZUROWICZ (1) Leczyłam sie w tej klinice 5 lat i duzo mogłabym tu napisać.Dla dr.... Agnieszka Makowska karolina - opinia (1) dr Hebda to osoba,która oszukuje pacjentów,wmawiając im,że niezbędne jest im... karolina usg 3d (1) czy dr Wydra ma w swoim gabinecie usg 3d? kwiatek Polecam!! (1) Polecam Panią Doktor, ponieważ stawia trafne diagnozy i nie nadużywa... pacjent Polecam! (1) Przemiły lekarz, pomocny w każdej sytuacji. Ma bardzo dobre podejście do... M. Pieczonka Polecam! (1) Odkąd leczę się w tym gabinecie przestałam bać się wizyt u dentysty, lekarze... g.kilian Specjalista, ale niemiły... (1) Miałam do czynienia z panem Mazurkiewiczem i prywatnie, i w szpitalu. Jest... Kowalska Lekarz Wojewódzkiej Przychodnii Skórnej - kieeeepsko (1) Czy znacie lekarzy, którzy "leczą" nie patrzą, nie badając pacjenta? Ja znam... Majka zdecydowanie nie polecam ! ! ! ! ! (1) Ogromnie rozczarowana bylam wizyta u Prof.dr hab.med P.Niestety utytuowania... Izabela Świetny fachowiec (1) Bardzo kompetentny , miły i skuteczny w leczeniu .Mam do niego jako do... nati wieloletnia pacjentka - opinia (1) chodzę do dr butalewicz od paru ładnych lat i wczesniej, gdy nie miałam... wieloletnia pacjentka Agata Z Tczew - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że oddałam moją twarz w ręce Pani Dr Kamili bo mam... Agata Z Tczew