błagam odpiszcie (1) moja kuzynka byla u tego ginekologa mowila ze jest dobry i to sa jej oceny... marita Jestem rozczarowana spółdzielnią nie lekarzami (1) Doczynienia miałam z dr. Wisniewska i dr. Hryniewicz- i nie mam nic do... była pacjentka Ośrodek godny polecenia (1) Pragnę goroąco podziękować Pani Katarzynie za terapię. Dzięki cotygodniowym... M.K.
Niewłaściwa komunikacja (1) Witam, Bardzo zależało mi dostać sie do gastroenterologa (prywatnie), a... BZ Tragedia!!!! (1) .... co dwa tygodnie chodze do tego samego lekarza, ktory przyjmuje w... pacjentka Magdalena - opinia (1) Bardzo dobry lekarz, fachowa pomoc.Szczegółowo przedstawia problem i... Magdalena to nie tylko lekarz,ale również człowiek (1) Jeżeli macie przykre doznania ze słuźbą zdrowia to polecam wizytę u dr Miło,... pacjentka Aby się dodzwnić (1) Dodzwonilam się tylko dlatego,ze jestem uparta i postanowilam wywalić w... rozczarowana zadowolona - opinia (1) nosiłam się z zamiarem sprawienia sobie okularów dobrych parę lat, jednego... zadowolona Profesjonalizm (1) Dziekuje za wizyte domowa. Przyjechal Pan tak szybko, ze nie zdazylismy nawet... Hanna Kurtis ag - opinia (1) potwierdzam ogromne trudności w dodzwonieniu się. W dzisiejszych czasach to... ag dorota - opinia (1) polecam dr. Serkies.Leczy mnie od urodzenia i jest świetnym fachowcem!!!! dorota Brak wiedzy albo totalna ignorancja ... (1) Byłem u Doktora Laskowskiego wiosną tego roku ze złamaniem kości udowej . Po... zniesmaczony Magda - opinia (1) Fachowa obsługa w sympatycznej atmosferze. Szczerze polecam.Trafna diagnoza i... Magda Polecam (1) Fakt, jest małomówny, ale bardzo dokładny i indywidualnie podchodzi do każdej... Zadowolona Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z OPTY-MALA. Świetna pani okulistka, BARDZO... Marta Poród (1) Tydzień temu urodziłam w swissmedzie synka, warunki bardzo dobre, położne... Mamuśka Polecam (1) Długo szukałam lekarza któremu mogłabym zaufać Obecnie jestem w pierwszej... Malusia MASAKRA (1) Witam! Kilka razy korzystałam z tego salonu i nigdy więcej!!! Soczewki... Jokerka1981 Świetny pediatra (1) Mieszkam na Morenie od wielu lat i leczę się w przychodni. Nie zgadzam się z... R. Szymańska