Salambo - opinia (1) salon rewelacja, zawsze tam chodze po okulary i zawsze wychodzę w pełni... Salambo Nie polecam (1) Generalnie nie polecam. Byłam dziś w luxmedzie - fakt do niego pustki.... Sylwia niezadowolona pacjentka - opinia (1) Przeglądając opinie na temat Invikty, nasunął mi się pewien wniosek odnośnie... niezadowolona pacjentka
gorąco polecam !!! (1) Pani doktor jest świetnym fachowcem i wspaniałą osobą- to lekarz-ANIOŁ :)... Karina polecam dr Ś. (1) popieram poprzednią opinię. Przez 1,5roku starałam się zajść w ciąże.Nasze... eterna Justyna - opinia (1) Uprzejmy, bardzo taktowny, dokładny. Cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na... Justyna kasa kasa kasa i tylko kasa.... beznadziejna (1) Bylam wyczekalam sie w zatloczonym korytarzu, jak juz sie doczekalam... K REWELACJA!!!! (1) PAN WYDERKA WYMIATA!!!! :) BYŁAM U NIEGO PO RAZ PIERWSZY I NA PEWNO NIE... EWENEMENT ;):)))))) SUPER Laryngologia (1) Właśnie wyszłam po zabiegu "prostowania" przegrody nosa. Choć sam zabieg mało... ela Dziękując.... (1) Dziękując za fachowe i skuteczne leczenie pani doktor, gorąco polecam innym... Maryna JEST OK (1) Przychodnia jest obok mojego domu. Korzystam z wizyt u internisty i... karolina Szybko i bezproblemowo (1) Na wizytę można umówić się o dowolnej godzinie, w środku żadnych kolejek, a... Adam Dr A.Sepoło (1) do pani Anny należę od półtora roku,zaznaczam ze nie lecze się u niej... klaudigro Polecam (1) Korzystałam z usług przy ocenie działki budowlnej pod katem budowy. Z... M Plitnik 3W1 (1) Mój nagłówek wcale nie podkreśla zalet Pana doktora. To przyjmowanie 3... Ania super!! (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta, cierpilwie odpowiadał na miloin moich... Beata Zawidziona (1) Chyba rzeczywiście wybrałaś nie tego lekarza.Dr Śliwiński jest wspaniałym... Za miesiąc będę mamą Gosia - opinia (1) krótkie terminy oczekiwania Gosia Gorąco polecam (1) Świetny fachowiec, z odpowiednim podejściem do dzieci, rzetelna i dokładna.... M. Kuźniar Ortopedia-izba przyjec (1) Jakis czas temu. skręciłam noge.Zmuszona byłam udac sie to szpitala poniewaz... Zadowolona