GORąCO POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Ponad pół roku temu miałam niewielką stłuczkę (niestety tylko z pozoru).... M.K. stomatologia (1) usługi stomatologiczne są na bardzo wysokim poziomie, Pani doktor Beata jest... bożena FRAXEL TO JEST TO. (1) Fraxel to cudowna maszyna - po 3 zabiegach wyglądam co najmniej 10 lat... Jana T.
Niutella - opinia (1) Ja byłam u profesora, bo tam gdzie się lecze mają dosyć kiepski sprzęt. Za... Niutella Pani w recepcji.. (1) JESTEM OBURZONA!!zachowaniem pani w recepcji.Otóż moje sześcioletnie dziecko... wioletta Moja reka dziala i jest zdrowa. (1) Niesamowity czlowiek, lekarz, ktory nie poddaje sie. dzieku Panu Docentowi... Mariusz Sprawnie i kompetentnie (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w szpitalu(chirurgia) oraz z wykonanej... W.Ada Jednym slowem REWELACJA (1) Na wstępie chciałbym bardzo podziękować całemu zespołowi MEDICODENT za... mirek Dobry i sprawdzony lekarz (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta (oraz rodzica - potrafi wytłumaczyć),... Anna polecam (1) Jestem pacjentka dr Kujawy od kilku lat. Mila rzeczowa stara sie przystepnie... mari dr Małgorzata Słomiana (1) takich lekarzy nam trzeba , leczenie szybkie ,skuteczne ,oddana swoim... Iza Dr.Jańczewski (1) Super człowiek ,godny polecenia w 100% Zawsze sympatyczny,miły,konkretny a co... Dorota.K. Nie polecam dr Stefanowicz- Kujawy (1) Korzystałam z usług p. dr kilka razy, zawsze prywatnie. Mimo to nigdy nie... MS polecam (1) Zupełnie przypadkiem natknęłam się na opinie o dr Legan i jestem zaskoczona... Beata mama - opinia (1) Nie polecam pediatry dr. Z., nie wazne e jest mila jak dla niej rodice... mama Kamila - opinia (1) 19.06.2008 17.02.08 urodziłam w szpitalu w Redłowie Krzysia-mojego cudownego... Kamila LUDZKIE PODEJŚCIE do pacjenta (1) A JEDNAK MOŻNA...!!! Byłam w potrzebie - ból oka, przewlekłe zapalenie... PL Polecam (1) Wypełnienie ok 100-150 zł, leczenie kanałowe 500 zł. Nie jest tanio, jednak... Anna Polecam, (1) Rewelacyjne podejście do pacjenta, pani doktor jest bardzo sympatyczna. Jak... Kasia TRAGEDIA (1) PANI DR BYŁA BARDZIEJ ZAINTERESOWANA RURĄ DO KOMINKA KTÓREJ SZUKAŁA PODCZAS... LW