? - opinia (1) jezeli chodzi o leczenie sie sa tu bardzo dobrzy specjalisci. badanie i... ? GORąCO POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Ponad pół roku temu miałam niewielką stłuczkę (niestety tylko z pozoru).... M.K. stomatologia (1) usługi stomatologiczne są na bardzo wysokim poziomie, Pani doktor Beata jest... bożena
FRAXEL TO JEST TO. (1) Fraxel to cudowna maszyna - po 3 zabiegach wyglądam co najmniej 10 lat... Jana T. Niutella - opinia (1) Ja byłam u profesora, bo tam gdzie się lecze mają dosyć kiepski sprzęt. Za... Niutella Pani w recepcji.. (1) JESTEM OBURZONA!!zachowaniem pani w recepcji.Otóż moje sześcioletnie dziecko... wioletta Moja reka dziala i jest zdrowa. (1) Niesamowity czlowiek, lekarz, ktory nie poddaje sie. dzieku Panu Docentowi... Mariusz Sprawnie i kompetentnie (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w szpitalu(chirurgia) oraz z wykonanej... W.Ada Jednym slowem REWELACJA (1) Na wstępie chciałbym bardzo podziękować całemu zespołowi MEDICODENT za... mirek Dobry i sprawdzony lekarz (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta (oraz rodzica - potrafi wytłumaczyć),... Anna polecam (1) Jestem pacjentka dr Kujawy od kilku lat. Mila rzeczowa stara sie przystepnie... mari dr Małgorzata Słomiana (1) takich lekarzy nam trzeba , leczenie szybkie ,skuteczne ,oddana swoim... Iza Dr.Jańczewski (1) Super człowiek ,godny polecenia w 100% Zawsze sympatyczny,miły,konkretny a co... Dorota.K. Nie polecam dr Stefanowicz- Kujawy (1) Korzystałam z usług p. dr kilka razy, zawsze prywatnie. Mimo to nigdy nie... MS polecam (1) Zupełnie przypadkiem natknęłam się na opinie o dr Legan i jestem zaskoczona... Beata mama - opinia (1) Nie polecam pediatry dr. Z., nie wazne e jest mila jak dla niej rodice... mama Kamila - opinia (1) 19.06.2008 17.02.08 urodziłam w szpitalu w Redłowie Krzysia-mojego cudownego... Kamila LUDZKIE PODEJŚCIE do pacjenta (1) A JEDNAK MOŻNA...!!! Byłam w potrzebie - ból oka, przewlekłe zapalenie... PL Polecam (1) Wypełnienie ok 100-150 zł, leczenie kanałowe 500 zł. Nie jest tanio, jednak... Anna Polecam, (1) Rewelacyjne podejście do pacjenta, pani doktor jest bardzo sympatyczna. Jak... Kasia