Antykoncepcja (1) Pani doktor zapomina, ze jako ginekolog jest przede wszystkim LEKARZEM.... Asia.pl Polecam gorąco (1) Pan doktor jest bardzo dobrym krdiologiem, bardzo skrupultnym i dokładnym.... Marta 1 wizyta kobiety w ciąży u humorzastego dr (1) koszt 130 zł, zrobił usg x2, pogratulował i to by było na tyle. Musiałam... koldi
świetny specjalista i bardzo kulturalny człowiek (1) Bardzo rzeczowy i konkretny, trochę typ naukowca, a do tego lekko 'wojskowe'... cyt super szpital (1) Miałam cztery operacje w tym szpitalu prywatnie i jest tam... Justyna Polecam (1) Polecam, Pani doktor, bardzo miła, bardzo sympatyczna i bardzo dobrze leczy. M Serdecznie polecam !!! (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta, sympatyczny, konkretny lekarz znający się... Magda a (1) mało mówny... do prowadzenia ciąży bardzo dobry prowadził moje dwie ciąże, do... Aga zadowolony (1) Byłem pacjentem kilku przychodni ,aż trafiłem do przychodni Brzeźno.Mimo iż... Zadowolony pacjent nie emeryt Nie polecam lek. med. Ś. (1) Umówiłam się na wizytę u lek.Ś, jednego z trzech zajmujących się... Zawiedziona! MASAŻ (1) WREŚCIE ZNALAZŁAM MASAŻYSTKE Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA ODNOŚNIE PROBLEMÓW Z... LUDWISIA Męcząca lekarka, której jedyną misją życiową jest, (1) aby wszystkie kobiety rodziły. Byłam u niej dwa razy i więcej nie pójdę. Nie... Renata Polecam. (1) Doktor jest profesjonalny, miły i kompetentny.Gabinet bardzo dobrze... Kalina ... (1) Uważam, że rejestracja przez internet jest rewelacyjna, nie trzeba wstawac... Katarzyna pytanie o koszt wizyty (1) witam panie...szukam od jakiegoś czasu dobrego ginekologa..i widze,że wasze... ania Super (1) Polecam każdemu, personel cały bez wyjątku, miły i sympatyczny, no i fachowy,... Krystyna REWELACJA (1) REWELACJA, nic dodać nic ująć, miłe i fachowe podejście do pacjenta, cały... Wiki rewelacja dla dzieci (1) u pani doktor lecze 2 dzieci i naprawdę rewelacja, dzieci w ogóle nie boja... mama NIEPOLECAM!!! (1) Witam! W zeszłym roku (w grudniu) zaczęłam leczenie w klinice niepłodności... Afrodyta81 Polecam! (1) Doktor Melskowski wspaniale i bezstresowo leczy całą moją rodzinę. Doskonała... Ola