Marta - opinia (1) Od kilku lat jestem pacjentką kliniki EVI-MED, ale tylko ze względu na... Marta Ocena pracy Szpitala (1) Jestem wdzieczna za opieke nad moim ojcem. Leżał na oddziale kardiologii.... J.Tarlowska Krzysiek - opinia (1) Fachowa rehabilitacja, doświadczenie i umiejętności dają bardzo dobre... Krzysiek
NIE NIE NIE!! UCIEKAJCIE!! (1) ODRADZAM!! LECZYLAM SIE U NIEJ PRZEZ 3 LATA I BARDZO ZALUJE... LEKI... KK Najlepszy (1) Dr Mielcarek prowadził obie moje ciąże. Spokojnie tłumaczył niejasności,... Elżbieta Świtulska Dzień Dobry (1) Korzystałem z usług tej przychodni i czuje się spełniony w pełni słowa tego... Klient Super (1) Jestem pod wrażeniem,lekarz ten sam przesympatyczna pani doktor Sudara,ale... Katarzyna pacjentka - opinia (1) Doktor jest świetnym specjalistą, ale ceni się też zawsze bardzo wysoko.... pacjentka marzenie - nie lekarz (1) Doktor leczy mnie już od wielu lat. Operował mi lewe kolano. Jestem Nim... Ewa z Tczewa Ewa - opinia (1) Wraz z mężem jesteśmy od wielu lat pacjentami Pani Doktor. Wyprowadziła nas z... Ewa Pacjętka - opinia (1) Pani doktor jest rewelacyjna! Polecam wszystkim paniom! Naprawdę fachowa... Pacjętka beznadziejny (1) Byłam u p.Gniadka na pierwszej wizycie w ciąży. Wizyta krótka, w pośpiechu,... w Taki lekarz to skarb ! (1) Taki lekarz to skarb- oby nie wyjechał za granicę w poszukiwaniu lepszej... monika Dziękuje (1) Lipiec zeszłego roku . Operacja : troska ,zainteresowanie , kontak ze mną .... MałGo Lekarz z powołania (1) Super lekarz bardzo dobre podejscie do pacjentek,bezstresowe leczenie,wielki... NIKA polecam ten gabinet (1) Chciałam bardzo podziękowac pani doktor i miłej asystentce za profesjonalne i... alicja Lekarz z powołaniem (1) Chciałam sie wypowiedzieć o Pani doktór, gdyż od lat lecze się... Marlena Słabo (1) 10 minut na telefonie podanym przez centrale zakładu aby się dowiedzieć że... Michał Justyna - opinia (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z MOJEJ PRZYCHODNI ORAZ Z TEGO W JAKI SPOSOB... Justyna pani ginekolog Kołodziejska (1) polecam Panią Kołodziejską ,bardzo sympatyczna osoba, tylko jak wypisuje... cristina