zabudowa szafy/garderoby - jaka alternatywa dla Komandora?

Temat dostępny też na forum: Usługi i wykonawcy
Witam, czy możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę lub osobę zajmującą się zabudową szaf na wymiar?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zabudowa szafy/garderoby - jaka alternatywa dla Komandora?

Hej

Ja ostatnio robiłem garderobę i dwie szafy do przedpokoju w http://www.indecotrojmiasto.pl/. Powiem Ci szczerze, że jestem naprawdę zadowolony(jak narazie). Montaż całkiem sprawnie przeszedł, materiały wydają się być solidne (czas pokaże). Polecam Ci brać na profilach aluminiowych - fakt są droższe ale naprawdę warto dopłacić.

Pozdrawiam

ja też jestem zadowolona z indeco, miałam do czynienia ze stolarzami różnymi i sposób załatwienia sprawy/jakość/cena mnie bardzo satysfakcjonują. Zresztą projekt jest za darmo, wycena także, nie szkodzi ich zaprosić na pomiar, bez żadnych zobowiązań.

jeżeli sprawdzoną to polecam Fawre. Jestem ich fanem na facebooku i dziś nawet widziałem że mają jakieś nowe promocje na meble.. mi się niestety nie udało z promocjami ;/ jeżeli chodzi o szafę to nie mam zastrzeżeń.. tak jak kolega polecam aluminium, trochę droższe ale myślę że warto.

Wciąż mają fajne promocje, warto skorzystać :)

Wiesz gdybym nie użytkował komandora to pomyślałbym że nie odpowiada tobie jakość.
Znam szafy typu Senator indeco i komandor. I w mojej subiektywnej ocenie:
Indeco tania marka dobra to wynajmowanych mieszkań gdzie zazwyczaj często trzeba naprawiać lub wymieniać meble.
Senator dobra jakościowo za niemożliwe pieniądze która w kategorii jakość/cena daje 1 w skali od 1-10.
A akurat komandora mogę śmiało polecić w wersji z aluminium. Trwałość trwałość i brak problemów na lata!
Prędzej wam się znudzi niz rozsypie. Dodatkowo dają dożywotnia gwarancje na rolki a gdybyście zarzyczyli sobie dodatkowego wyposażenia po pewnym czasie to nadal mają okleiny i okucia w tej samej palecie bo ich nie zmieniają jak rękawiczki.
Do tego wszystko na czas a ewentualne opóźnienia (15minut) uzgadniają telefonicznie w przeciwieństwie np do Senatora gdzie sami będziecie dzwonići pytać i dzwonić i pytać a na koniec dostaniecie półki w innej okleinie. Do tego gdy zechcecie dokupić coś po roku bo się zniszczy czy będzie potrzebne to się okarze ze zmienili dostawcę półfabrykatów i okleiny są podobne a okuć niema i nie będzie.
Co do indeco to jak się wam dzieciaki podczas zabawy w niej zatną to bez siekiery nie podchodź.

witam to kilka fotek z moich realizacji http://ogloszenia.trojmiasto.pl/meble/szafy-ogl4543014.html zapewniam dokładność i porządny osprzęt żadna chińszczyzna tel. 505 669 355 pozdrawiam

co do firm typu komandor czy indeco nie powiem nic złego tylko ceny nie są zbyt niskie .
Gdy ja nie dawno stawiałam szafę pod wymiar skontaktowałam sie z kilkoma firmami oraz fachowcami. Ostatecznie koleżanka poleciła mi Pana Łukasza który wykonał tę zabudowę koło tys złoty taniej

TEL. DO PANA ŁUKASZA 510 759002

co do cen zależy, o którym indeco piszesz.
Bo to nie jest jedna firma.

Wpadnij do mnie lub napisz na meila.
Specjalizuję się przebijaniu ofert konkurencji, jeśli przebiję wycenę konkurencji, dodatkowo dorzucam odpowiedni rabat.

Zapraszamy:

stoisko Indeco, CH Tesco Gdańsk Chełm, Cienista 30

lub mailowo: chelm@indecotrojmiasto.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (57 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...