Erekcja (2) Witam. Od ok 4 tygodni mam problem z erekcją. Mam 40 lat i 14 jestem po... Brak wzwodu (1) Witam. Od razu przejdę do sedna sprawy. Mam 40 lat nie palę a alkohol piję... Sobieszewo 28.10.2022 (1) Czy ktoś jedzie do Almy 28 października 2022? Magda
Energa wyłącza prąd za niedopłatę bez monitu (1) Mendy gorsze od windykacji. Dodatkowo ich pracownicy chodzą po sąsiadach... Alicja Dzień dobry (2) Witam , pytam ogólnie co u Was panie słychać ? Pablo Pilne- Szukam specjalisty od papug (1) Potrzebuje jak najszybciej udać się do specjalisty od papug. Macie jakieś... klaudia Tani garnitur na jeden raz wypożyczenie lub kupno (1) Witam Jak w temacie czy ktoś z Was wie gdzie w Gdańsku (Trójmieście) można... Marcin Skutery na minuty! (1) Hej, istnieje w Gdańsku w tej chwili jeszcze jakaś działająca apka... Mikołaj Sprawdzona wróżka opinie polecam wróżkę (3) Chciałam wymienić doświadczenia po kilku latach korzystania z usług... Oddział wewnętrzny szpital Zaspa (1) Serdecznie dziękuję wszystkim pracownikom oddzialu wewnętrznego "A" w... Pacjentka z rodziną Praca (1) Szukam kobiety do pracy dorywczej raz w tygodni na wspólnocie w Gdyni... Jestem tu aktualnie (1) Jestem tu od poniedziałku 11 Zimno nie ma gdzie chodzić Do morza 800 metrów... Jarek Ochrona centrum handlowe batory - nie polecam (1) Będąc wieczorem w centrum handlowym Batory spotkała mnie bardzo przykra... Laura Zwiedzanie (1) Witam. Planujemy z kolazankami wyjazd na weekend na początku maja do... Alina z Okolic Bielska (1) Czy ktoś jedzie z okoloc Bielska Białej na turnus od 11.04.2022? Alina Szkoła i ADHD (1) Czy SP w Kowalach jest dobrym miejscem dla dzieci np. Z ADHD? Czy ktoś ma... Nina.0 Dr.Podgorczyk (1) Czy jest to wiarygodny lekarz do wykonania usg piersi? Maja