Volkswagen Crafter (131) VW Crafter. Najpotężniejszy.Przestronne wnętrze, komfortowe i ergonomiczne... trojmiasto.pl Crafter (1) Witam ja jeżdżę crafterem już od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolony crafter... Damian Crafter 2012R 2.0 164km Problem Z Pompom Vacum (1) Witam mam problem z Pompą vacum, juz drugi raz narobiła mi bałaganu w... Damian
crafter nie taki zły jak go tutaj malują (1) jeżdżę busami od 20 lat, były już Fordy, Renówki, Mercedesy i Iveca, teraz... Bob VW Crafter 2 000 000 km słownie dwa miliony km na jednym silniku (2) nie wiem o czym tu ludzie piszą, ja zrobiłem latając do Hiszpanii z lawetą 2... przewoźnik Crafter 80kw-przebieg 390tys. 2007r (1) Zgodzę się z przedmówcami -Pali dużo , lekkie ładunki spalanie 10-12l... Divtru Crafter 2,5 tdi - jak sprawdzić temp. silnika? (2) panowie jak sprawdzic temperature silnika w vw crafter Beti Branie oleju Crafter / dziwna ustrka (1) W moim przypadku była to usterka sondy lambda ( zaznacze że żaden tester... Lotniskowiec TRANSPORTER (1) Kupiłem Craftera za 80000tys. a tu widzę same ,,super"opinie na jego... shubrawy