Najbardziej profesjonalny fryzjer z którym miałam do czynienia. (1) Z czystym sumieniem polecam P. Marzenę, która posiada niesamowity talent. Po... Sandra zadowolona (1) bardzo miła obsługa całej ekipy salonu, Pani Marzena lepiej wiedziała ode... Natalia Polecam Panią Marzenę! (1) Nigdy nie miałam lepszej fryzury. Pani Marzena jest profesjonalistką, która... AniaK
Polecam! (1) Skorzystalam z uslugi fryzjerskiej przypadkowo i po raz pierwszy. Trafiłam do... Hania Z, joyzi - opinia (1) w Obsessive było rewelacyjnie - weszłam tam ad hoc z ulicy bez wcześniejszego... joyzi Profesjonalna ekipa (1) Salon na 5+. Chodzę do Marzeny, która jest kreatywną i bardzo kompetentną... Gosia Wyśmienicie! (1) "Z fryzjerami jest jak z lekarzami - trzeba znaleźć swojego" :) Zdecydowanie... Katarzyna Polecam (1) Koloryzacja i cięcie, bardzo fajne. Profesjonalne podejście Pani Marzeny do... Mi Miejsce do którego na pewno wrócę (1) Dziękuję za przyjemnie spędzony poranek oraz burzę loków:) Pierwszy raz... Monia Najlepiej! (1) Najlepszy manicure w Trójmieście. Pełen profesjonalizm, duży wybór kolorów,... pAnna O. Przereklamowany (1) Skuszony pozytywnymi głosami od Pań udałem się do tego salonu. Niestety nic... Michał polecam ! (1) Nareszcie znalazłam pradziwy salon fryzjerski, pani fryzjerka z uwagą... happy Znają się na rzeczy, będziemy tam wracać! (1) O salonie dowiedziałam się przez akcję wymiany książek. Przybyłam,... M.B. Zabiegi SPA na włosy - to działa! (1) Pamiętam jak chodziłam od salonu do salonu licząc na jakiś cud. Moje włosy... Iwona Znakomicie (1) Moja odwieczna niechęć do fryzjerów zniknęła po pierwszej wizycie w obsessive. B. Manicure hynrydowy shellac (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości manicure, powinien trzymać się na... Aleksandra POLECAM! (1) Dziękuję za doprowadzenie moich włosów do porządku, były zniszczone po... Emilia polecam :) (1) Gorąco polecam :) Mimo, iż korzystałam z usług fryzjerski w ramach kuponu to... Nika Rewelacja! (1) Zarówno ja, jak i mój mąż jesteśmy już stałymi klientami tego salonu. Każde... Anna i remi Jedyny taki salon w Gdyni! (1) Profesjonalny salon w ciekawym wnętrzu i bez żadnej bufonady. Od progu jest... Jamirosław