Wspaniale! (1) Do salonu trafiłam dzięki ocenom na portalu. Na miejscu okazało się, że to... Ewa To nie ma nic współnego z dawnym Obsessive (1) Tragiczna obsługa, Pani fryzjerka albo za dużo redbula albo strasznei się... Lena Wirtuozka Marlena (1) Kobitki nie ma co się zastanawiać. Byłam brąz wyszłam blond. Marlena strzygła... blondkasia
Polecam serdecznie! (1) Długo szukałam dobrej fryzjerki, która potrafiła by tak obciąć mi włosy bym... Marta Super!!! (1) Świetny salon i doskonała jakość usług! Polecam Panią Edytę, która ostrzygła... Julia Zadowolony klient ;) (1) Dopóki nie trafiłem do Pani Edyty chodziłem za każdym razem do innego... Dominik Po raz kolejny zadowolona!! (1) Już "któryś" raz z rzędu odwiedziłam ten salon, za każdym razem umawiałam się... MK dla mnie - ideał :) (1) Jestem zachwycona swoją nową fryzurą! Usługi na najwyższym poziomie, cięcie... Asia Pani Marzena naprawdę potrafi zdziałać cuda !!:) (1) Przecudowna atmosfera, bardzo klimatyczne wnętrze oraz co najważniejsze bez... Emma89 NAJLEPSZY SALON W TRÓJMIEŚĆIE (1) Trafiłam do salonu po bardzo nieudanej koloryzacji. Pani Marzena stanęła na... Kasia Ulubiony salon! (1) Od prawie roku tylko tu poddaję się strzyżeniu i farbowaniu - zdecydowanie... Magda Obsessive Studio (1) Swietny Salon zwłaszcza polecam Edyte która sprosta każdemu zadaniu dzięki... Piotr Polecam Edytkę ! (1) Gorąco polecam Panią Edytę. Kreatywna, delikatna i wie co robi. Po każdej... Stały Klient Polecam (1) Pani Marzena fachowo doradziła jaka fryzura będzie pasować, dała także... ba Polecam Panią Marzenę! (1) Fryzjerka z powołania, każdemu dobierze doskonałą fryzurę ;) Kasia Niesamowita Pani Marzena! POLECAM! (1) Chodziłam do przeróżnych salonów fryzjerskich i nigdy nie byłam tak... Agata Rewelacja /Pani Marzena (1) Zanim wybrałam się do tego salonu przejrzalam wszystkie oferty w katalogu na... Karina Profesjonalizm i jakość na 100% (1) Od roku jestem wierną klientką Obsessive Studio. Jak zawsze jestem zadowolona... Dominika Młodość górą :) (1) Pani Edyta to nadzieja trójmiejskiego fryzjerstwa - ma pomysł na Ciebie i... Aga Polecam z całego serca! (1) Jakiś czas temu kompletnie nie wiedziałam jak sobie poradzić z moimi... pAnna O.