jest bardzo dobrze i profesjonalnie (1) zacząłem chodzić jakiś czas temu. Dobrze obcinają, obsługa miła. tylko polecać. Mariusz 100% zadowolenia (1) Lubię zmiany więc tym razem moją głowę" oddałam" w ręce Pani Marleny.Kolor... Joanna suuuper;) (1) jestem stałą klientką i bardzo jestem zadowolona:) dziewczyny pracujące tam... magda
Bardzo profesjonalnie. (1) Byłam tam już klilka razy i zawsze wychodziłam zadowolona. W salonie panuje... Karolina Fryzjer godny polecenia (1) Super atmosfera, kreatywni fryzjerzy i zadowolenie klienta na pierwszym... jms Najlepsi! (1) Kiedy pierwszy raz przyszłam na strzyżenie, byłam niemal pewna, że znów wyjdę... Nat 3x tak :) (1) Polecam z czystym sumieniem:) Posiadając dziedziczny pierwiastek wiecznego... Magda Polecam ;) (1) Elegancko, szybko, Zgrabnie w miłej atmosferze. 100% satysfakcji ;] Lylly dobry klient - opinia (1) Jest jedyny w swoim rodzaju. Nieziemsko przystojny, wyrafinowany, pełen... dobry klient Cudowne Zmiany (1) W poszukiwaniu nowego oraz kreatywnego fryzjera wyruszyłam do Studia... Marta Pełen profesjonalizm 100% zadowolenia (1) Posiłkując się wcześniejszymi opiniami postanowiłam zaryzykować i skorzystać... Ada J Pani Asia (1) W piątek 13 :) miałam okazję poznać niezwykłą fryzjerkę, cudowną czarodziejkę... Monika Jak zwykle wielkie TAK (1) Wielkie i zdecydowane tak dla całego salonu!! Po każdej wizycie jestem w... bb Polecam (1) Korzystalam z groupona na manicure hybrydowy i musze przyznac, ze jestem... Gdynianka EXXXTRA (1) Po latach tułaczki w końcu trafiłam do tego miejsca.Wyśmienita fachowa... Joanna Strzał w dziesiątkę ! (1) Klimatyczne miejsce + Ludzie o wysokich kwalifikacjach+ kreatywne podejście... Lidia będę tam wracał (1) obsessive spełniło wszystkie wymagania jakie stawiam salonom fryzjerskim... Maciek tak (1) Jestem zadowolonym klientem, więc wystawiam pozytywną opinię.... Po 1,5 roku... Pkk Jestem na TAK!!!:) (1) Z czystym sumieniem polecam usługi fryzjerskie w wykonaniu Pani Natali!!!i... Beata Miejsce, do któego chce się wracać... (1) Profesjonalizm w czystej postaci. Pani Natalia rozpoczęła od oględzin stanu... Anna K.