Ta knajpa jeszcze istnieje? (1) Pytam z ciekawości gość Super! (1) Restauracja-pizzeria Bazinga super miejsce i jedzonko! Pizza palce lizać... Emila Bardzo przyjemne miejsce, dobre jedzenie i świetna obsługa (1) Bardzo fajny klimat na oderwanie się od uczelni :) Pizza rewelacja i przemiła... Kasia
poniżej przeciętnej (3) skusilam się na wizytę w tej restauracji, ponieważ kojarzyła mi się z wizytą... klientka Niestety (5) Zgadzam się z komentarzami ponizej, że obsluga kuleje. Jedna kelenerka (na... Kasia Kiepska obsługa i słaba jakość potraw (1) Zamówione risotto z wołowiną trafia na stół bez wołowiny.Po zwróceniu uwagi... Grzegorz Rewelacyjne Jedzenie (1) Cieszę się, że trafiłam na takie miejsce w Trójmieście, początkowo patrząc na... Katarzyna Masakra. (1) Wpadamy do knajpy w cztery osoby, patrzymy wnętrze przyjemne i ciekawe...no i... Zniesmaczony Z żalem, ale nie polecam (3) Wybraliśmy się dzisiaj z rodziną na obiad. Po założeniu zamówienia... SKK Źle...Nawet bardzo (3) Państwo z cielęciny przerzucili się na pizzę, niedługo przerzucą się pewnie... Kasia Fantastyczne (1) Wspaniałe jedzenie, takie które chodzi za mną już 2 dni i nie moge sie... Marek Bardzo dobra piza! (1) Odkąd odwiedziłem Bazingę nie chodzę na pizzę nigdzie indziej. Pizza nie jest... Sheldon Klimatyczne miejsce (1) super jedzenie i mega klimatyczny lokal. Brakowało czegoś takiego na mapie... daniel