!!!

Temat dostępny też na forum: BikeMaster
Byłem zainteresowany motocyklem, a że jestem z daleka to postanowiłem żeby mi go przywieziono na miejsce. Jeszcze przed transakcją starałem się o wszystko wypytać sprzedawcę. I jak on twierdził: motocykl jest bezwypadkowy, silnik pracuje jak zegarek, miał mieć fabryczne ciśnienie w cylindrach, mieć wyregulowany silnik, nic miało nie być malowane i inne bzdury! Wadą miała być tylko przetarta owiewka Co się okazało po przywiezieniu: silnika w ogóle nie dało się odpalić, dopiero po wielkich udrękach zaczął jarzyć ale na jeden gar! Normalnie zaczął chodzić po długim czasie. CIŚNIENIE SIĘ NIE ZGADZAŁO!! a przecież miało być jak fabryczne. Poza tym ze skrzyni biegów wyciekał olej. MOTOCYKL BYŁ KRZYWY!! BYŁ NA PEWNO WYPADKOWY. A nie tylko przetarty. Miał malowane lagi i jeszcze inne elementy i to jeszcze srebrzanką tak byle jak. Co więcej w baku nie było benzyny. TAK SIĘ TRAKTUJE KLIENTÓW??...Zdecydowanie NIE POLECAM bikemaster'a.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: !!!

Rok temu kupiłem od nich FZ6. Kupiłem go pod wpływem emocji. Był to mój pierwszy poważny motocykl więc ostro się napaliłem. Sprzedali mi go jako FZ6 N a okazało się że jest FZ6 S - wymiana jednej lampy jest tańsza niż wymiana całej czachy. Został nieprofesjonalnie pomalowany zbiornik i przedni błotnik. Podejrzewam, że naprawę robili sami, a nawet jeśli nie, to doskonale wiedzieli co sprzedają. Na moje szczęście motocykl jest prosty i prowadzi się OK. Trochę w niego włożyłem, żeby doprowadzić go do stanu używalności. Radzę zwracać uwagę na szczegóły. NIE POLECAM !!!

Mam tylko jedno pytanie.Dlaczego sam nie pojechałeś obejrzeć sprzęta ? Ja skorzystałem z ich transportu i byłem bardzo zadowolony bo nie musiałem ruszać się z domu a motocykl dojechał pod drzwi mojego domu.Koszt dostawy kosztował dokładnie tyle ile bym sam wydał na podróż.ps.KUPIŁEM U NICH MOTOCYKL I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY ORAZ KILKU MOICH ZNAJOMYCH RÓWNIEŻ.

Witam.W zeszłym roku kupilem w Bike Master Honde cbr 600 i powiem szczerze ze jestem bardzo zadowolony z zakupu.Poczatkowo nastawialem sie na innego sprzeta ale doradzili mi zebym pomyslal o cbr-ce i nie zaluje ze dalem sie namowic.Takze dziwi mnie ta opinia bo naprawde nie moglem sie do niczego przyczepic!!!Mila obsluga,przystepna cena,fachowa pomoc przy wyborze i co najwazniejsze ZERO problemow ze sprzetem.Osobiscie POLECAM wszystkim!!!! Mazzi