(..)

Temat dostępny też na forum: Centrum Psyche
Po 2 m-cach terapii u p. Agnieszki Gurzyńskiej moja żona miała straszną huśtawkę nastrojów, więc AG wymusiła na mnie, abym się przyłączył do spotkań. Moja ocena tej pani:
- nie potrafi słuchać ani analizować
- działa chaotycznie
- celowo wznieca emocje zamiast je gasić
- operuje sloganami, ma małą wiedzę, nie radzi sobie z rozpoznaniem podstawowych zaburzeń
- prowokuje konflikty
- nie jest obiektywna.
Odmówiłem udziału w dalszych spotkaniach i się zaczęło...
AG zaczęła nagonkę na mnie, namawiała moją żonę do rozwodu. Mówiła jej krok po kroku co ma robić. Tu okazała się nadzwyczaj „sprawa” i „profesjonalna”.
Życie mojej rodziny zmieniło się w piekło. Moje dzieci do dziś nie rozumieją co się stało...
Żona po prostu się załamała, poprosiła o pomoc p. Maję. Ta stwierdziła, że metodyka AG była poprawna i ODMÓWIŁA ŻONIE POMOCY. Dała do zrozumienia, iż ja powinienem przyjść, gdyż AG „zdiagnozowała” u mnie zaburzenia. Gdy poprosiłem p. Maję, żeby się tym zajęła, ta się zaczęła wycofywać, zaburzeń nie stwierdziła, nie potrafiła wskazać celu terapii.
P. Maja tuszowała działania koleżanki obarczając mnie winą za to co się stało, jednocześnie unikała
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: (..) Zmiana Tytułu, poprawki edycyjne, zakończenie opinii

Panie Moderatorze/Pani Moderator portalu *Trójmiasto.pl*
Jak się domyślam, na wniosek osób opiniowanych, został usunięty tytuł opinii, który brzmiał "Brak etyki i profesjonalizmu".
1. Uprzejmie proszę w związku z tym, aby widniał chociaż tytuł:
NIE POLECAM.
2. Znaki (specjalne) cudzysłowu pokazują się jako kody 8222 i 8221 przez co została obcięta końcówka opinii. Uprzejmie proszę o zastąpienie tych kodów znakiem cudzysłowu (lub gwiazdką).
3. Proszę również o dopisanie brakującej końcówki (powinna się zmieścić w 1200 znakach). W tej chwili widnieje
*jednocześnie unikała*
a powinno być:
*jednocześnie unikała rozmowy na ten temat. Problemy pozostały*

Będę wdzięczny za naniesienie w/w poprawek
Pozdrawiam
autor opinii
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, bardzo dziwi mnie Pana opinia, mam wrażenie jakby Pan pisał nie o tych Paniach, z których pomocy też korzystałam. Może Pan nie chciał skorzystać z pomocy tych Pań? Może Pan nie umiał słuchać....
Te Panie są cudowne i pomogły wielu ludziom. Ja też do nich trafiłam z polecenia. I udało się. Skrzywdzić można łatwo, trudniej potem to naprawić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jestem żoną tego pana i nie dziwię mu się, na szczęście dostałam się pod dobrą opiekę specjalistów z NFZ i wracam do zdrowia, powoli ciesząc się z życia. Gdybym miała czas i zdrowie nie zostawiłabym tak tej sprawy, ale w moim przypadku spokój jest najważniejszy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To bardzo smutne.....podzielam CALKOWICIE opinie dotyczacej pani psycholog.Niestety jest ona negatywna.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0