Karina - ocena (1) Z całego serca polecam panią Alicję .To niezwykle empatyczna i uważna... Karina Kama - ocena (1) Byłam u pani psycholog w balans i bardzo polecam. Ciepła i konkretna osoba,... Kama Kama - ocena (1) Byłam w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej balans i serio polecam. Bardzo... Kama
Emila E. - ocena (1) Serdecznie polecam te miejsce. Miejsce budzi zaufanie już od pierwszego... Emila E. klient - ocena (1) dotyczy diagnozy asd: niektóre osoby tam, mijają się z prawdą i jest też parę... klient Gemma - ocena (1) Polecam warsztaty Bliżej Siebie dla tych, którym w sercu leży wzrost... Gemma Piotr - ocena (1) Rewelacja fachowe podejście jestem bardzo zadowolony Piotr wiwi - ocena (1) Fachowi terapeuci. Super grupa terapeutyczna trening DBT! wiwi Barbara - ocena (2) Pani Joanna pomogla mi bardzo w trudnym momencie mojego z.ycia. Dzięki jej... Barbara Ewa, wdzięczna pacjentka - ocena (2) Polecam psychoterapeutkę Joannę Manię, bo jest to świetna specjalistka.... Ewa, wdzięczna pacjentka Aga - ocena (1) Pani bardzo apodyktyczna , nie próbowała zrozumieć moich problemów.Bardzo nie... Aga Kamila - ocena (1) Jestem super zadowolona z wizyt u pani Agnieszki Wróblewskiej. To wspaniała,... Kamila Adrian - ocena (1) Serdecznie polecam, świetny specjalista. Sprawił, że człowiek nabrał nowej... Adrian Agatha G. - ocena (1) Pani Joanna to niezwykła i bardzo profesjonalna terapeutka. Trafiłam do niej... Agatha G. Marzena - ocena (1) Profesjonalne i empatyczne podejście. serdecznie polecam to miejsce. Czułam... Marzena KK - ocena (1) Bardzo polecam centrum. Świetne miejsce dla osób szukających wsparcia. KK yerba - ocena (1) Bardzo dobre podejscie, pomagaja od samego poczatku i nie musze szukac na... yerba Marta - ocena (2) Nie wystawiam zbyt często recenzji, ale Pani Asia to po prostu rewelacyjna... Marta Agata S. - ocena (2) Super terapeutka, polecam z całego serca. Już po 3 miesiącach terapii czuję... Agata S. JS - ocena (1) Pan Adam naprawdę potrafi słuchać i budować atmosferę zaufania i... JS