Michał - ocena (1) Polecam serdecznie Michał Asia - ocena (1) Na terapię do Pani Agnieszki trafiłam 2,5 roku temu w depresji i kompletnie... Asia Luiza - ocena (1) Po tym jak mąż mnie zostawił dla młodej kochanki życie się dla mnie... Luiza
SŁaw - ocena (1) Pani Anna była moja ostatnia deska ratunku. Miałem tylko czarne myśli i... SŁaw Marlena - ocena (1) Polecam, szybko, konkretnie i w punkt. Znalazłam pomoc, której szukałam. Marlena kosior - ocena (1) im so back, teraz nawet teściowa mnie kocha kosior Sylka - ocena (1) Dziękuję Pani za pomoc i wsparcie. Dzięki naszym spotkaniom moje życie powoli... Sylka Joanna - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Psycholog! Wizyta przebiegła w niezwykle życzliwej i... Joanna Agata - ocena (1) Nie wiedziałam, że może być lepiej, a jednak jest. Otrzymałam wsparcie,... Agata Ewa - ocena (1) Polecam panią Annę Osuch jako terapeutę. Wykazuje się dużą empatia i... Ewa Jerzy F. - ocena (1) Terapia u p. Dominka to było 3,5 roku czasem bardzo trudnej dla mnie pracy,... Jerzy F. Mario - ocena (1) Byłem w ciężkim momencie życia, miałem załamanie i nie radziłem sobie w... Mario Janka - ocena (1) Podjęcie terapii było jedną z najlepszych decyzji, jakie mogłam podjąć. W... Janka M. - ocena (1) Poczułam się bezpiecznie od pierwszej sesji z Panią Agnieszką. Cenię sobie... M. Anna - ocena (1) Zgłosiłam się do Pani Agnieszki z powodu depresji i niskiej samooceny.... Anna PacjentkaW - ocena (1) Polecam z całego serca psychoterapię u Pani Ani. Dzięki okazanemu wsparciu i... PacjentkaW Kasia - ocena (1) Bardzo polecam! Całe życie zmagałam się z problemem, z którym nie mogłam... Kasia Emil - ocena (1) Jestem na terapii, bo mam problem z nerwami. Wkurzam się o głupoty i... Emil KoAme - ocena (1) Pani psycholog pojawiła się w naszym życiu w momencie, kiedy byliśmy już... KoAme Pietrek - ocena (1) Pani psycholog bardzo mi pomogła gdy miałem duże problemy rodzinne. Jest... Pietrek