PacjentkaW - ocena (1) Polecam z całego serca psychoterapię u Pani Ani. Dzięki okazanemu wsparciu i... PacjentkaW Kasia - ocena (1) Bardzo polecam! Całe życie zmagałam się z problemem, z którym nie mogłam... Kasia Emil - ocena (1) Jestem na terapii, bo mam problem z nerwami. Wkurzam się o głupoty i... Emil
KoAme - ocena (1) Pani psycholog pojawiła się w naszym życiu w momencie, kiedy byliśmy już... KoAme Pietrek - ocena (1) Pani psycholog bardzo mi pomogła gdy miałem duże problemy rodzinne. Jest... Pietrek Dominika - ocena (2) Pani Ania jest wspaniałą osobą oraz profesjonalistką w swoim fachu. Przy tak... Dominika Wdzięczna E - ocena (1) Pani Anna bardzo pomogła mi i mojej rodzinie, w momencie gdy jakby się... Wdzięczna E Anita - ocena (1) Pani Ania to bardzo ciepła i profesjonalna osoba. Potrafi uważnie słuchać i... Anita Sylwia - ocena (1) Bardzo empatyczny, a zarazem konkretny specjalista. Można pogadać, bez obaw... Sylwia Alicja - ocena (1) Gorąco polecam, świetny psycholog. Bardzo mi pomógł, dziękuję. Alicja Karol - ocena (1) Przerabiałem kilku terapeutów - dopiero tutaj mogłem się otworzyć i poczuć ,... Karol AM - ocena (2) Dzięki pani Ani zaczęłam żyć pełnią życia. Trafiłam do niej na terapię z... AM Zbyszek - ocena (1) Jestem pod wrażeniem, jak dużo udało się zrobić w tak krótkim czasie.... Zbyszek Paweł - ocena (1) Polecam profesjonalizm Pani Anny. Paweł Patryk - ocena (1) Pani dr Regina to niezwykle kompetentna i empatyczna psycholog. Od pierwszego... Patryk MM - ocena (1) Polecam! Wspaniałe miejsce, kameralne, spokój i realna pomoc. Specjalista do... MM Basia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, czuć doświadczenie. Basia Katarzyna - ocena (1) Polecam. Wizyty odbywały się w empatycznej, wspierającej atmosferze. Pomogły... Katarzyna Małgorzata - ocena (1) Kompetentna i bardzo życzliwa psycholog, która dokładnie wyjaśniła mi, nad... Małgorzata Karol - ocena (1) Świetny fachowiec Karol