Agatha G. - ocena (1) Pani Joanna to niezwykła i bardzo profesjonalna terapeutka. Trafiłam do niej... Agatha G. Marzena - ocena (1) Profesjonalne i empatyczne podejście. serdecznie polecam to miejsce. Czułam... Marzena KK - ocena (1) Bardzo polecam centrum. Świetne miejsce dla osób szukających wsparcia. KK
yerba - ocena (1) Bardzo dobre podejscie, pomagaja od samego poczatku i nie musze szukac na... yerba Marta - ocena (2) Nie wystawiam zbyt często recenzji, ale Pani Asia to po prostu rewelacyjna... Marta Agata S. - ocena (2) Super terapeutka, polecam z całego serca. Już po 3 miesiącach terapii czuję... Agata S. JS - ocena (1) Pan Adam naprawdę potrafi słuchać i budować atmosferę zaufania i... JS Przemek - ocena (2) Przeszedłem przez kilka gabinetów, jednak dopiero tutaj spotkałem się z taką... Przemek Sebastian - ocena (2) Spokojna atmosfera, pełne zaangażowanie, profesjonalizm. Sebastian Pacjent - ocena (1) Z dnia na dzień, dosłownie bez jakiegokolwiek uprzedzenia, zakończono moją... Pacjent Daria - ocena (2) Decyzję o terapii w tym miejscu zaliczam do najważniejszych decyzji w tym... Daria Adrian - ocena (2) Bardzo pomocne wizyty, jestem zadowolony Adrian Jerzy - ocena (2) Jestem zadowolony, doświadczylem dużej poprawy. Trafiłem do Aleksandry po... Jerzy Kamil - ocena (2) Polecam Gabinet! Kamil Julia - ocena (2) Profesjonalne i empatyczne podejście do pacjenta Julia Anna K. - ocena (2) Polecam wszystkim ten gabinet. Jestem bardzo zadowolona. Anna K. Agnieszka - ocena (2) Polecam to miejsce, przyjazna atmosfera i pełen profesjonalizm. Agnieszka Anna - ocena (2) Po pierwszej wizycie mam bardzo dobre wrażenie. Umiejętnośc wysłuchania i... Anna Ewka - ocena (1) To, czego doświadczam w gabinecie Pani Reginy, trudno opisać zwykłymi... Ewka mila.K - ocena (1) Ośrodek Psychoterapii centrum to niezwykle przyjazne, bezpieczne i dobrze... mila.K