Karol - ocena (1) Przerabiałem kilku terapeutów - dopiero tutaj mogłem się otworzyć i poczuć ,... Karol AM - ocena (2) Dzięki pani Ani zaczęłam żyć pełnią życia. Trafiłam do niej na terapię z... AM Zbyszek - ocena (1) Jestem pod wrażeniem, jak dużo udało się zrobić w tak krótkim czasie.... Zbyszek
Paweł - ocena (1) Polecam profesjonalizm Pani Anny. Paweł Patryk - ocena (1) Pani dr Regina to niezwykle kompetentna i empatyczna psycholog. Od pierwszego... Patryk MM - ocena (1) Polecam! Wspaniałe miejsce, kameralne, spokój i realna pomoc. Specjalista do... MM Basia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, czuć doświadczenie. Basia Katarzyna - ocena (1) Polecam. Wizyty odbywały się w empatycznej, wspierającej atmosferze. Pomogły... Katarzyna Małgorzata - ocena (1) Kompetentna i bardzo życzliwa psycholog, która dokładnie wyjaśniła mi, nad... Małgorzata Karol - ocena (1) Świetny fachowiec Karol P. - ocena (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam na Pana Tomka. Z każdego spotkania wychodzę... P. Piotr - ocena (1) Od jakiegoś czasu moje dziecko uczęszcza na zajęcia RPG prowadzone przez... Piotr Łukasz Wiech - ocena (1) Lepiej trafić nie mogłem. Pełen profesjonalizm, kultura, a co najważniejsze -... Łukasz Wiech Beata - ocena (1) Bardzo kompetentna psycholog. W terapii była moja 18-letnia córka, z którą... Beata Daniel - ocena (1) Wizyta u Pani Magdaleny była bardzo wartościowym doświadczeniem. Czułem się... Daniel MD - ocena (1) Pan Sławomir pomógł mi wyjść z bardzo poważnego kryzysu psychicznego... MD Paweł - ocena (2) Wspaniali ludzie, którzy znają się na swojej pracy, dzięki której jak... Paweł Milena - ocena (2) Profesjonalne, indywidualne podejscie do pacjenta . Zdecydowanie polecam Milena Michał - ocena (2) Zdecydowanie polecam! Michał Konrad - ocena (2) Najlepszy gabinet psychologiczny w Gdańsku. Polecam każdemu kto potrzebuje... Konrad