H.G. - ocena (1) Z całego serca polecam współprace z Panią Magdą , jest wspaniałą osobą,... H.G. AK - ocena (1) Zapisałam się na wizytę nie będąc pewna, czy jest to konieczne. Pan Doktor... AK US - ocena (1) Dziękuję za wizytę. Poczułam ulgę już po pierwszej rozmowie. Wiem, że jestem... US
Alicja - ocena (1) Psychoterapeutka o bardzo dużym doświadczeniu i wiedzy. Trafiłam do pani... Alicja Monika77 - ocena (1) Bardzo polecam! Świetny kontakt z młodzieżą Monika77 Natalia - ocena (2) W towarzystwie Pani Ani przeszłam piękny proces. Jestem za niego ogromnie... Natalia Karolina - ocena (1) Jeśli zastanawiasz się nad wyborem psychoterapeuty - polecam z całego serca... Karolina Marta i Tomasz - ocena (1) Dziękujemy za pomoc. Marta i Tomasz Anna - ocena (1) Polecam, zgłosiłam się z problemem depresji. Anna Katarzyna - ocena (1) Pani Oktawia jest osobą sympatyczną i kreatywną, na terapii 'nie ma nudy',... Katarzyna Cezary - ocena (1) Z całą pewnością polecam Cezary Zyta - ocena (1) Polecam wizytę w osrodku Zyta Dawid - ocena (1) Centrum zrobiło na mnie wrażenie dzięki swojej otwartości i życzliwości. Od... Dawid Max - ocena (1) Świetna psycholog, udało mi się z panią Kingą w parę miesięcy wyleczyć fobię... Max Anonimowy - ocena (1) Czuć, że pani Katarzyna jest wypalona w swojej pracy. Zadając nietrafione... Anonimowy Monika - ocena (1) Polecam! Świetny dobór specjalisty po rozmowie telefonicznej. Córka z chęcią... Monika KK - ocena (1) Polecam serdecznie! Pani Ania jest bardzo empatyczna przy tym ma dużą wiedzę... KK Magdalena M. - ocena (1) Gorąco polecam Panią Zofię. Bardzo mi pomogła w kryzysie i załamaniu... Magdalena M. Magdalena - ocena (2) Zgłosiłam się do p. Agnieszki w stanie krytycznym. Wykorzystałam już nie... Magdalena Elena - ocena (1) Bardzo dobry psychoterapeuta,jestem dosyć nieufna,a tu czułam się naprawdę... Elena