Lenka - ocena (1) Zanim trafiłam do ośrodka centrum to "testowałam" innych psychoterapeutów.... Lenka Andrzej - ocena (1) Szukałem przestrzeni z uważnością i konkretem znalazłem ją w Ośrodku... Andrzej wanda - ocena (2) Polecam. Prawdziwi psychoterapeuci z sercem ! Bezpłatna konsultacja wstępna... wanda
wanda - ocena (1) Polecam. Prawdziwi psychoterapeuci z sercem ! Bezpłatna konsultacja to... wanda Luiza - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Annie za pomoc w trudnym dla mnie czasie. Okazała mi... Luiza Ewelina - ocena (2) Terapia była dla mnie przestrzenią do lepszego poznania siebie i zmierzenia... Ewelina Karolina - ocena (2) Praca z Panią Anną to była droga, która wymagała wiele skupienia. Była to... Karolina Anna - ocena (1) Pani Monika udzieliła nam wsparcia, którego szukałam już u kilku terapeutów.... Anna MS - ocena (1) Pan Adam bardzo pomógł mojemu nastoletniemu dziecku w poradzeniu sobie z... MS K - ocena (1) Spotkania z terapeutką z ośrodka są dla mnie naprawdę pomocne. Polecam K Izabela O. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z GPP. Trafiliśmy z synem do tego... Izabela O. Anna M. - ocena (1) Sesje pełne dobrej komunikacji. Przestrzeń sprzyjająca doświadczenia swojej... Anna M. Katarzyna - ocena (1) Dziękuję Pani Edycję za pomoc w trudnych chwilach. Czułam się bezpiecznie... Katarzyna MS - ocena (1) Empatyczny specjalista, dzięki któremu wprowadzam realne pozytywne zmiany w... MS Ewa - ocena (1) Skorzystałam z kilku sesji brainspottingu i mimo, że byłam sceptycznie... Ewa Grzegorz - ocena (1) Fajny gabinet w świetnej lokalizacji, w miarę łatwo trafić. Pan Adam jest... Grzegorz Dawid - ocena (2) Moja pierwsza wizyta kiedykolwiek u psychologa, dzięki Mind i Pani z... Dawid Bartosz - ocena (1) Polecam, skuteczny psycholog, terapia Brainspotting naprawdę działa. Bartosz Wiktoria - ocena (1) Super psycholog, polecam. Wiktoria JG - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Adama. Ma fajną energię, umie słuchać bez oceniania.... JG