JS - ocena (1) Pan Adam naprawdę potrafi słuchać i budować atmosferę zaufania i... JS Przemek - ocena (2) Przeszedłem przez kilka gabinetów, jednak dopiero tutaj spotkałem się z taką... Przemek Sebastian - ocena (2) Spokojna atmosfera, pełne zaangażowanie, profesjonalizm. Sebastian
Pacjent - ocena (1) Z dnia na dzień, dosłownie bez jakiegokolwiek uprzedzenia, zakończono moją... Pacjent Daria - ocena (2) Decyzję o terapii w tym miejscu zaliczam do najważniejszych decyzji w tym... Daria Adrian - ocena (2) Bardzo pomocne wizyty, jestem zadowolony Adrian Jerzy - ocena (2) Jestem zadowolony, doświadczylem dużej poprawy. Trafiłem do Aleksandry po... Jerzy Kamil - ocena (2) Polecam Gabinet! Kamil Julia - ocena (2) Profesjonalne i empatyczne podejście do pacjenta Julia Anna K. - ocena (2) Polecam wszystkim ten gabinet. Jestem bardzo zadowolona. Anna K. Agnieszka - ocena (2) Polecam to miejsce, przyjazna atmosfera i pełen profesjonalizm. Agnieszka Anna - ocena (2) Po pierwszej wizycie mam bardzo dobre wrażenie. Umiejętnośc wysłuchania i... Anna Ewka - ocena (1) To, czego doświadczam w gabinecie Pani Reginy, trudno opisać zwykłymi... Ewka mila.K - ocena (1) Ośrodek Psychoterapii centrum to niezwykle przyjazne, bezpieczne i dobrze... mila.K pahet3973 - ocena (1) Trafiłam do Ośrodka Psychoterapii Centrum w momencie, kiedy byłam w bardzo... pahet3973 Anna - ocena (1) Pani terapeutka jest bardzo wyrozumiała, uważnie slucha problemu i da się... Anna Sandra Wojewoda - ocena (1) Doktor jest bardzo zaangażowany i empatyczny. Ogromnym plusem terapii jest... Sandra Wojewoda Joasia i Wiktor - ocena (1) Uczęszczamy do Empathy House od ponad roku i jest to współpraca oparta na... Joasia i Wiktor Pio87 - ocena (1) W Ototerapii trafiłem na fachowca - Panią Magdalenę. Bardzo dziękuję za... Pio87 Monika - ocena (1) Z całego serca polecam wsparcie Pani Joanny we wszelkich trudach życia. Do... Monika