mila.K - ocena (1) Ośrodek Psychoterapii centrum to niezwykle przyjazne, bezpieczne i dobrze... mila.K pahet3973 - ocena (1) Trafiłam do Ośrodka Psychoterapii Centrum w momencie, kiedy byłam w bardzo... pahet3973 Anna - ocena (1) Pani terapeutka jest bardzo wyrozumiała, uważnie slucha problemu i da się... Anna
Sandra Wojewoda - ocena (1) Doktor jest bardzo zaangażowany i empatyczny. Ogromnym plusem terapii jest... Sandra Wojewoda Joasia i Wiktor - ocena (1) Uczęszczamy do Empathy House od ponad roku i jest to współpraca oparta na... Joasia i Wiktor Pio87 - ocena (1) W Ototerapii trafiłem na fachowca - Panią Magdalenę. Bardzo dziękuję za... Pio87 Monika - ocena (1) Z całego serca polecam wsparcie Pani Joanny we wszelkich trudach życia. Do... Monika F - ocena (1) Centrum super skomunikowane, pełna dostępność usług, zarówno diagnostyka, jak... F Larysa - ocena (1) Psycholog z sercem i do tego specjalistka. Do Pani Anny zgłosiłam się na... Larysa Nicola - ocena (1) Korzystałam z usług Pana Michała Stefanowicza od początku 2024 roku do... Nicola Marcin - ocena (1) Dla mnie super, w końcu znalazłem terapeutkę, która z nami rozmawia o... Marcin Paulina - ocena (1) Jeśli ktoś się zastanawia nad wizytą u specjalisty to ja bardzo polecam... Paulina Joanna - ocena (1) Pani Joanna jest najlepszą psychoterapeutką, jaką spotkałam. W skrócie:... Joanna Marek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyt i wdzięczna Pani Indze za pomoc i wsparcie w... Marek Pavel - ocena (1) Skorzystałem już kilka razy, zawsze skutecznie. W gabinecie panuje atmosfera... Pavel Magdalena - ocena (1) Empatyczne podejście, wspierające rodzica. Polecam Magdalena Magdalena - ocena (1) Bylam totalnie zaskoczona praktycznym aspektem terapii z ćwiczeniami, ktore... Magdalena Pacjent - ocena (1) Profesjonalne dostosowanie terapii do oczekiwań. Zdecydowana poprawa juz po... Pacjent Malina - ocena (1) Pani psycholożka jest niezwykle empatyczna i potrafi zadawać trafne,... Malina Leszek Grodkowski - ocena (1) Pani Joanna jest Profesjonalistką, bardzo polecam Leszek Grodkowski