MD - ocena (1) Pan Sławomir pomógł mi wyjść z bardzo poważnego kryzysu psychicznego... MD Paweł - ocena (2) Wspaniali ludzie, którzy znają się na swojej pracy, dzięki której jak... Paweł Milena - ocena (2) Profesjonalne, indywidualne podejscie do pacjenta . Zdecydowanie polecam Milena
Michał - ocena (2) Zdecydowanie polecam! Michał Konrad - ocena (2) Najlepszy gabinet psychologiczny w Gdańsku. Polecam każdemu kto potrzebuje... Konrad pacjentka - ocena (2) Pełen profesjonalizm.Jestem pod ogromnym wrażeniem podejściem do pacjenta... pacjentka Patrycja - ocena (2) Dziękuje Pani Roksanie za pomoc mojemu synowi. Empatyczna, fachowa i zawsze... Patrycja Igor - ocena (2) Niesamowity profesjonalizm współgrający z przyjemną atmosferą. Czułem 100%... Igor Karol - ocena (2) Gorąco polecam! Karol A.R. - ocena (2) Polecam w szczególności Panią Ewelinę. Gabinet Między Myślami to miejsce, w... A.R. Rafał - ocena (2) Regularnie korzystam z usług Między Myślami , serdecznie polecam . Rafał Gabriel - ocena (2) Bardzo dobry psycholog. Kameralne, intymne miejsce. Polecam Gabriel Rafał - ocena (1) Trafiłem do Pana ROberta na wywiad diagnostyczny ADHD a potem zdecydowałem... Rafał Piotr - ocena (2) Noe polecam Słaba jakość Piotr Tomek - ocena (1) Polecam serdecznie, korzystam z usług od niedawna ale jestem bardzo... Tomek Stanisław - ocena (1) Przyjazne miejsce Stanisław Martyna - ocena (1) Serdecznie polecam wizytę. Od samego początku czułam się wysłuchana i... Martyna Piotr - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z p. Mateuszem. Profesjonalny specjalista,... Piotr Przemysław - ocena (1) Miejsce do którego chce się wracać! Będąc w ciężkiej sytuacji po rozstaniu... Przemysław Dorota L. - ocena (1) Zdecydowanie psycholog warty polecenia. Po prawie roku współpracy z panią... Dorota L.