Larysa - ocena (1) Psycholog z sercem i do tego specjalistka. Do Pani Anny zgłosiłam się na... Larysa Nicola - ocena (1) Korzystałam z usług Pana Michała Stefanowicza od początku 2024 roku do... Nicola Marcin - ocena (1) Dla mnie super, w końcu znalazłem terapeutkę, która z nami rozmawia o... Marcin
Paulina - ocena (1) Jeśli ktoś się zastanawia nad wizytą u specjalisty to ja bardzo polecam... Paulina Joanna - ocena (1) Pani Joanna jest najlepszą psychoterapeutką, jaką spotkałam. W skrócie:... Joanna Marek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyt i wdzięczna Pani Indze za pomoc i wsparcie w... Marek Pavel - ocena (1) Skorzystałem już kilka razy, zawsze skutecznie. W gabinecie panuje atmosfera... Pavel Magdalena - ocena (1) Empatyczne podejście, wspierające rodzica. Polecam Magdalena Magdalena - ocena (1) Bylam totalnie zaskoczona praktycznym aspektem terapii z ćwiczeniami, ktore... Magdalena Pacjent - ocena (1) Profesjonalne dostosowanie terapii do oczekiwań. Zdecydowana poprawa juz po... Pacjent Malina - ocena (1) Pani psycholożka jest niezwykle empatyczna i potrafi zadawać trafne,... Malina Leszek Grodkowski - ocena (1) Pani Joanna jest Profesjonalistką, bardzo polecam Leszek Grodkowski Leszek Grodkowski - ocena (1) Pani Joanna jest Profesjonalistką, jestem bardzo zadowolony i wdzięczny z... Leszek Grodkowski Aneta - ocena (1) Super gabinet psychologiczny. Profesjonalne, a jednocześnie bardzo empatyczne... Aneta AT - ocena (1) Polecam serdecznie, świetny psycholog. AT Pacjentka - ocena (1) Polecam Panią Karolinę. Pracowałyśmy razem przez 10 miesięcy. Był moment,w... Pacjentka RT - ocena (1) Wiedza, mądrość, doświadczenie - polecam. RT Kamil T - ocena (2) Polecam z całego serca, szczególnie w kwestiach zaburzeń odżywiania.... Kamil T Gabrysia - ocena (1) Zawsze mogę liczyć na pomoc - dziękuję, że jesteście. Gabrysia Grzegorz - ocena (1) Współpraca z Panią Martyną to czysta przyjemność bije od niej niesamowity... Grzegorz